Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

GeoCeramica Ardesie - metalen quartz look

Zoekt u stijlvolle terrastegels waar u weinig onderhoud aan heeft? Dan zijn de GeoCeramica Ardesie met natuurlijke Quartz look wat u zoekt. De Ardesie tegels is een klassieke terrastegel die de 2cm dikke keramische tegels goed op de kaart heeft gezet. Door de nieuwste technieken is het MBI gelukt om de Ardesie tegel op een Stabikorn betontegel te verlijmen waardoor u de A-kwaliteit keramische tegels voor buiten heel gemakkelijk kunt leggen in uw terras of looppad. De keramische toplaag van de tegel zorgt ervoor dat uw tuin een fijne glans krijgt. Deze Ardesie GeoCeramica terrastegels kenmerken zich door de willekeurige mengvormen die ervoor zorgen dat de structuur van elke aparte tegel net iets anders is. Dit geeft uw tuin een speels maar bovenal natuurlijk effect. De Ardesie tegel met metalen Quartz look is nauwelijks te onderscheiden van echt Quartz.

U kunt de GeoCeramica Ardesie bij Gadero online bestellen in de volgende afmetingen:

  • 60 x 60 x 4 cm 
  • 80 x 80 x 4 cm 

Even verder kijken?

Wilt u even verder kijken onze andere GeoCeramica tegels? Bij Gadero hebben wij ook de Fiordi lijn, deze is ook geproduceerd in een zeer realistische Quartz look. 

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel erg eenvoudig te leggen. Gebruik Gator voegmiddel om het allerbeste uit uw bestrating en uw terras te halen.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft de GeoCeramica tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode