GeoCeramica Decoratieve look

Terrastegels met een fraaie print worden steeds populairder. Bij betontegels was het al een aantal jaren mogelijk om een print te drukken op de bovenste laag van de tegel. Dit zijn zogenaamde Printtegels van beton. Bij keramische terrastegels is dit echter nieuw. Fabrikant MBI heeft het door de nieuwste technieken toe te passen voor elkaar gekregen om een strakke print van hoogwaardige kwaliteit te drukken op keramische tegels. Daardoor zijn er nu veel fraaie Decoratieve GeoCeramica Pure tegels met een fijne print. Als het gaat om tegels, is de GeoCeramica ook het absolute neusje van de zalm. Decoratieve GeoCeramica Pure tegels zijn keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Zo geniet u van het leggemak van beton, maar profiteert u tegelijkertijd van de onderhoudsvriendelijke en luxueuze voordelen van keramiek. De GeoCeramica tegels met Decoratieve look zijn dus echte A-kwaliteit tegels. Wij raden deze tegels aan als u in een creatieve bui bent want geprinte tegels geven uw tuin een speels effect. Combineer de printtegels met egale Geoceramica tegels met Stone look voor een optimaal luxe sfeer in uw tuin.

Iets anders?

Wilt u liever iets anders in uw tuin? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Sierbestrating. Hier vindt u veel soorten full body keramische tegelsGeoCeramica en de nieuwste hoogwaardige GeoProArte tegels. U kunt al uw bestrating voor uw droomtuin gemakkelijk online kopen bij steenhandel Gadero.

Wat is GeoCeramica?

GeoCeramica is een combinatie van de eenvoudig te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Door de innovatieve Aquaferm lijm  wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. De tegels zijn geschikt voor iedere ondergrond. Deze GeoCeramica tegels zijn, ten opzichte van full body keramiek, heel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed aan de hand van onze uitgebreide klustips. Voeg uw GeoCeramica tegels met Gator voegzand voor het beste resultaat! 

Snel thuis geleverd

Bestel snel uw onderhoudsvriendelijke GeoCeramica tegels met houtlook voor buiten bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode