Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Evoque - Betonlook

Zoekt u klassieke tegels voor uw terras, looppad of tuin in het algemeen? Kijk dan eens naar de GeoCeramica Evoque tegels voor buiten op deze pagina. Evoque tegels van MBI zijn te gekke tegels met subtiele nuances. Deze tegels worden al sinds 2016 gemaakt en is één van de meest succesvolle GeoCeramica tegels. De schoonheid van beton komt goed naar voren in de betonlook van deze keramische tuintegels. De Evoque lijn biedt precies de subtiele nuances die stijlvol beton aantrekkelijk maken.

MBI GeoCeramica Evoque - Betonlook

U kunt deze fraaie GeoCeramica terrastegels bij Gadero online bestellen in twee handige formaten:

  • 60 x 60 x 4 cm

  • 80 x 80 x 4 cm 

GeoCeramica tegels hebben ten opzichte van betontegels, natuursteen tegels en keramische terrastegels veel voordelen. GeoCeramica tegels zijn namelijk keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI. Onderaan deze pagina vindt u een uitgebreide uitleg over de GeoCeramica.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen. Gebruik Gator Voegmiddel voor uw voegen met GeoCeramica tegels.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.