Filters:

GeoCeramica Flamed (basalt en graniet look gevlamd design)

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

GeoCeramica zijn keramische tegels voor buiten die dankzij de nieuwste technieken op een Stabikorn betontegel verlijmd zijn waardoor u de A-kwaliteit keramische tegels voor buiten heel gemakkelijk kunt leggen in uw terras of looppad. Met GeoCeramica tegels geniet u van het leggemak van beton. Tegelijkertijd profiteert u van de uiterlijke en praktische voordelen van keramiek.

De GeoCeramica Flamed is geïnspireerd op natuurlijk basalt en graniet. De naam van de Flamed keramische terrastegels zegt het al: de tegels zijn voorzien van een comleet gevlamd design. Waardoor de esthetische kenmerken die zo herkenbaar zijn aan deze natuurliijke gesteenten zijn goed terug te zien in de GeoCeramica Flamed tegels van MBI. Uw terras of looppad krijgt een luxe uitstraling en ziet er stijlvol uit. De tegels, en dus uw terras, looppad en tuin zijn zeer chique én zeer praktisch met de GeoCeramica Flamed tuintegels. Om het chique gevoel in uw tuin te versterken raden wij aan om te voegen met Gator Polymeer Zand.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel erg eenvoudig te leggen.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft de GeoCeramica tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode