Filters:

GeoCeramica Forma (Stone look)

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Zoekt u unieke tegels voor uw terras, looppad of uw tuin in het algemeen? Dan hoeft u niet verder te zoeken! De GeoCeramica Forma tegels van A-merk MBI zijn fraaie, originele tuintegels die in elke tuin goed tot hun recht komen. De GeoCeramica Forma tegels zijn gemaakt in de Pure lijn. Het zijn dus tegels die echt luxe uitstralen en uw tuin een heel stijlvol effect geven. Door de nieuwste technieken is het MBI gelukt om de keramische Forma tegel op een Stabikorn betontegel te verlijmen waardoor u de A-kwaliteit keramische tegels voor buiten heel gemakkelijk kunt leggen in uw terras of looppad. De keramische toplaag van de tegel zorgt ervoor dat uw tuin een fijn uiterlijk krijgt. Om het fijne uiterlijk van uw tuin te versterken, raden wij aan om te voegen met Gator voegmiddel.

U kunt de GeoCeramica Forma bij Gadero online bestellen in de volgende afmetingen:

  • 60 x 60 x 4 cm 
  • 80 x 80 x 4 cm
  • 80 x 80 x 4 cm 

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel erg eenvoudig te leggen.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft de GeoCeramica tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode