Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Fumato Mezzo Rook Grijs 80x80x4 cm Keramische tegels

Productnummer
MB21251
Luxe uitstraling
Eenvoudig te leggen
geoceramica_fumato_mezzo_mbi_kampen_0464_klein
fumato_mezzo
schermafbeelding_2017_10_25_om_110703
Per m2

98,98

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
80 cm
Breedte
80 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Van zeer goede kwaliteit

  • Verkleurt niet

  • Eenvoudig in een zandbed te leggen

  • Stroef

Specificaties

Gewicht
56,2 kg
Kleur
Grijs
Lengte
80 cm
Dikte
4 cm
Breedte
80 cm
Benodigde per m2
1.56
Geschikt voor oprit
Nee
Behandeling
Onbehandeld
Type tegel
Beton en keramiek tegel
Ondergrond
Normaal zandbed

MBI GeoCeramica Fumato Mezzo Rook Grijs 80x80x4 cm Keramische tegels

Bestel nu deze GeoCeramica Fumato Mezzo 80 x 80 x 4 cm Keramische tuintegels online bij Gadero. Deze Grijze GeoCeramica 80x80 tegels van A-merk MBI kenmerkt zich door zijn zachte patronen en subtiele nuances. Dit uit zich in een fijne natuurlijke Stone look. De kleur grijs geeft de ruimte rondom uw huis niet alleen een fijne sfeer, maar ook een gevoel van rust en kalmte. Deze tegels zijn zeer stevig, maar zijn slechts 4 cm dik en daarom niet geschikt voor uw oprit. Wel kunt u deze populaire tegels uitstekend verwerken in uw terras of looppad. Maak uw droomtuin compleet door de grijze GeoCeramica te combineren met >Basalt voegmortel, >Antraciet Stapelblokken en andere >bestrating toebehoren. Voor een optimale sfeer in uw tuin raden wij aan om de grijze tegels van keramiek te combineren met antraciet kleurige tuinartikelen. Deze kleuren steken mooi bij elkaar af en zijn daarom populair.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek kent ten opzichte van andere steensoorten veel voordelen. Het nadeel van 'gewoon' keramiek is dat het lastig te leggen is, met GeoCeramica van MBI is dit probleem verleden tijd. Deze keramische tegels bestaan uit twee lagen, een laag beton en een laag keramiek. Door de onderlaag van beton is dit type tegel zo eenvoudig als het leggen van een betontegel en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel.

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om >voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het >aanleggen van Geoceramica.

Keramische tegels online Kopen

Bestel nu deze prachtige GeoCeramica Fumato Mezzo 80 x 80 x 4 cm van MBI online bij uw steenhandel Gadero. Wij leveren in heel Nederland van Groningen tot Limburg en ook in heel België en Duitsland.