Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

MBI GeoCeramica tegels houtlook

Wilt u graag loungen in stijl? Dan zijn de GeoCeramica terrastegels Pure met houtlook van MBI precies wat u zoekt. GeoCeramica tegels zijn keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Zo geniet u van het leggemak van beton, maar profiteert u tegelijkertijd van de duurzame, onderhoudsvriendelijke en bovenal luxueuze voordelen van keramiek. Het grootste voordeel van deze fraaie Pure keramische tegels voor buiten is dat ze een realistische hout look hebben. Ook heeft u, anders dan bij een terras van houten planken, dankzij de toplaag van keramiek bijna geen onderhoud aan uw terras. Bovendien geeft de houtlook  uw terras en uw tuin een stijlvolle, natuurlijke uitstraling. Pure GeoCeramica tegels met houtlook passen goed bij een moderne bloembak van stapelblokken en staan bijvoorbeeld goed onder uw overkapping. De meeste tegels in deze categorie zijn geproduceerd in de afmetingen 120 x 30 cm. Dit is met afstand de meest populaire maat binnen deze categorie omdat de keramische tegels op deze manier net lijken op een echte plank.

Even verder kijken?

Wilt u even verder kijken? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment sierbestrating. Zo hebben wij naast de GeoCeramica tegels die beton en keramiek combineren ook full body keramische tegels met houtlook. Wilt u het toch houden bij het goedkopere beton? Kijk dan eens naar de innovatieve GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met een keramische look en feel. Daarom vinden wij dit het perfecte alternatief voor Keramische tegels.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven genoemd is GeoCeramica een combinatie van de eenvoudig te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond. Deze GeoCeramica tegels zijn, ten opzichte van full body keramiek, heel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed aan de hand van onze uitgebreide klustips.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel snel uw onderhoudsvriendelijke GeoCeramica tegels met houtlook voor buiten bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Maak direct uw tuin compleet en bestel uw zand, voegmortel, opsluitbanden en andere bestrating toebehoren bij Gadero. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode