MBI GeoCeramica Mountain Stone Dark 80x80x4 cm Keramische Tegel

Productnummer: MBQNCM54717.GCERA   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 93,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Mountain Stone Dark 80x80x4 cm Keramische Tegel

  • Van zeer goede kwaliteit
  • Verkleurt niet
  • Eenvoudig in een zandbed te leggen
  • Stroef

MBI GeoCeramica Mountain Stone Dark 80x80x4 cm Keramische Tegel

Wilt u graag een origineel, natuurlijk terras in uw tuin? Dan zijn de GeoCeramica Mountain Stone Dark tegels van A-merk MBI iets voor uw tuin. De afkomst van de GeoCeramica Mountain Stone dark laat zich gemakkelijk herleiden. Zoals de naam doet vermoeden is het design van de keramische tegel met betonnen onderlaag gebaseerd op een natuurlijk gesteente. Dit is goed terug te zien in de tegels. De kleine steentjes aan het oppervlak van de tegel zijn wel zichtbaar, maar niet voelbaar. Dit versterkt de natuurlijke uitstraling van deze bijzondere terrastegels. De Mountain Dark Stone 80x80 zijn geproduceerd in een intense Antraciet kleur. Door deze kleur komt uw beplanting en uw tuinhout nog beter tot zijn recht! Wij raden het aan om naast uw terras van de GeoCeramica Mountain Stone Dark tegels een trendy bloembak of verhoging te maken van robuuste stapelblokken. Dit geeft een unieke sfeer in uw tuin. GeoCeramica tegels van MBI  zijn echte pronkstukken voor uw tuin omdat de GeoCeramica tegels van MBI innovatief zijn en ze combineren het beste van twee soorten tegels met elkaar. De onderlaag van de tegel bestaat uit namelijk uit Stabikorn beton en de bovenlaag uit het uiterst duurzame keramiek. Door de onderlaag van Stabikorn beton zijn deze tegels net zo eenvoudig te leggen als betontegels op een zandbed en door de keramische toplaag hebben ze de uiterlijke kenmerken en duurzame voordelen van keramiek. Dit zijn de perfecte tegels voor uw terras of looppad.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al werd genoemd is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel erg eenvoudig te leggen.

80x80 voor een optisch groot terras

80x80 cm tegels zorgen ervoor dat uw terras optisch groter lijkt. Dat is misschien wel het grootste voordeel aan dit fraaie formaat tegel. Ook legt u de 80x80 GeoCeramica keramische tegels voor buiten gemakkelijker dan bijvoorbeeld de 60x60 tegels. Dit omdat u er simpelweg minder van in uw handen hoeft te hebben. Kortom, houdt u van luxe, gemak, weinig onderhoud en wilt u besparen in uw portemonnee? Kies dan voor 80x80 Patina van GeoCeramica.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoCeramica tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica.

Krasvast, maatvast, kleurvast

De keramische toplaag van MBI GeoCeramica is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm en kleurvast. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. Met GeoCeramica haalt u dus gegarandeerd A-kwaliteit tegels voor uw terras of looppad. Uw tuin en huis worden uniek met de GeoCeramica Mountain Stone Dark 80x80x4 cm van MBI.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Keramische tegels met veel soorten GeoCeramica. Wilt u toch genieten van dezelfde kwaliteit als keramiek, maar voor een lagere prijs? Kies dan voor de hoogwaardige GeoProArte tegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geoceramica Mountain Stone Dark 80 x 80 MBI GeoCeramica Mountain Stone Dark 80x80x4 cm Keramische Tegel   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 93,94 Per m2 incl. BTW