MBI GeoCeramica Overland Tabacco 80 x 80 x 4 cm Keramische tegel

Productnummer: MBQNCM54789.GCERA   |   Met afstandhouder   |   Onderhoudsvriendelijke tegels

€ 93,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Overland Tabacco 80 x 80 x 4 cm Keramische tegel

  • Direct luxe in uw tuin
  • Krasvast, Kleurvast, Slijtvast, Maatvast
  • Onderhoudsvriendelijke tegels
  • Zeer gemakkelijk te leggen

MBI GeoCeramica Overland Tabacco 80 x 80 x 4 cm Keramische tegel

Droomt u van een terras of looppad met A-kwaliteit tegels van MBI? Deze GeoCeramica Overland Tabacco 80 x 80 x 4 cm terrastegels zijn geschikt voor elke tuin, dus ook die van u. De keramische tegels van MBI zijn bijzonder stevig, maar ze zijn slechts 4 cm dik en zijn daarom raden wij het af om de 4 cm keramische tegels te verwerken in uw oprit. Deze populaire tegels zijn wel ideaal voor uw terras of looppad. De lichtbruine Tabacco kleur van de tegels geeft uw tuin een stoere sfeer. De kleur Tabacco van deze 80x80 keramische tegels steken goed af bij bijvoorbeeld prominente groene planten en fleurige bloemen. Combineer deze moderne kleur met strakke stapelblokken en aluminium watergoten om de details in uw tuin netjes af te werken. Zo creëert u ook direct luxe in uw tuin. De GeoCeramica tegels van MBI zijn innovatief en combineren het beste van twee soorten tegels met elkaar. De onderlaag van de tegel bestaat uit namelijk uit Stabikorn en de bovenlaag uit keramiek. Door de milieuvriendelijke onderlaag van Stabikorn beton zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als betontegels op een zandbed en door de keramische toplaag hebben ze de uiterlijke kenmerken en duurzame voordelen van keramiek. Dit zijn de perfecte tegels voor uw terras of looppad.

Wat is GeoCeramica MBI?

Zoals hierboven al werd genoemd is GeoCeramica een combinatie van de eenvoudig te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Door de verbindende component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel erg eenvoudig te leggen.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u zelf GeoCeramica tegels leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica. Een ander groot voordeel aan de GeoCeramica tegels zijn de geïntegreerde afstandhouders. Dit zijn kleine verdikte stukjes aan de buitenkant van de tegel waardoor de 80x80 tegels van keramiek direct al op gepaste afstand van elkaar liggen. U bent wel altijd vrij om voegkruisjes te gebruiken voor het gemak.

Krasvast, maatvast, kleurvast

De keramische toplaag van MBI GeoCeramica is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm en kleurvast. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. Met GeoCeramica haalt u dus gegarandeerd A-kwaliteit tegels voor uw terras of looppad. Uw tuin en huis worden uniek met de GeoCeramica Overland Tabacco 80 x 80 x 4 cm van MBI.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Keramische tegels met veel soorten GeoCeramica. Wilt u toch genieten van dezelfde kwaliteit als keramiek, maar voor een lagere prijs? Kies dan voor de hoogwaardige GeoProArte tegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Unieke tegels GeoCeramica Overland Tabacco sfeer MBI GeoCeramica Overland Tabacco 80 x 80 x 4 cm Keramische tegel   |   Met afstandhouder   |   Onderhoudsvriendelijke tegels Op voorraad
€ 93,94 Per m2 incl. BTW