MBI GeoCeramica 60 x 60 x 4 cm Patina Grey Keramische tegel

Productnummer: MB1308   |   Met afstandhouder   |   Onderhoudsvriendelijke tegels

€ 84,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica 60 x 60 x 4 cm Patina Grey Keramische tegel

  • Bestendig tegen alle weersinvloeden
  • A-kwaliteit keramiek
  • Heel gemakkelijk te leggen
  • Tegels voor een onderhoudsvriendelijk terras

MBI GeoCeramica 60 x 60 x 4 cm Patina Grey Keramische tegel

Droomt u van een terras of looppad met A-kwaliteit tegels van MBI? Deze GeoCeramica 60 x 60 x 4 cm Patina Grey terrastegels zijn geschikt voor elke tuin, dus ook die van u. Deze keramische tegels zijn zeer stevig, maar ze zijn slechts 4 cm dik en zijn daarom niet geschikt voor uw oprit. Wel kunt u deze populaire tegels uitstekend verwerken in uw terras of looppad. De zeer populaire Antraciet grijze kleur van de tegels geeft uw tuin echt een unieke sfeer. De kleur Antraciet/Grijs van deze 60x60 keramische tegels steken goed af bij bijvoorbeeld fraaie groene planten, fleurige bloemen en hout. Combineer deze moderne kleur met strakke stapelblokken en aluminium watergoten om karakter te geven aan uw tuin. Dit versterkt tevens het gevoel van luxe en warmte. De GeoCeramica tegels van MBI zijn innovatief en combineren het beste van twee soorten tegels met elkaar. De onderlaag van de tegel bestaat uit namelijk uit Stabikorn en de bovenlaag uit keramiek. Door de waterdoorlatende onderlaag van Stabikorn zijn deze tegels net zo eenvoudig te leggen als betontegels op een zandbed en door de keramische toplaag hebben ze de uiterlijke kenmerken en duurzame voordelen van keramiek. Dit zijn de perfecte tegels voor uw terras of looppad.

Wat is GeoCeramica MBI?

Zoals hierboven al werd genoemd is GeoCeramica een combinatie van de eenvoudig te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel erg eenvoudig te leggen.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoCeramica tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica.

Krasvast, maatvast, kleurvast

De keramische toplaag van MBI GeoCeramica is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm en kleurvast. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. Met GeoCeramica haalt u dus gegarandeerd A-kwaliteit tegels voor uw terras of looppad. Uw tuin en huis worden uniek met de GeoCeramica 60 x 60 x 4 cm Patina Grey van MBI.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Keramische tegels met veel soorten GeoCeramica. Wilt u toch genieten van dezelfde kwaliteit als keramiek, maar voor een lagere prijs? Kies dan voor de hoogwaardige GeoProArte tegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zeer duurzaam Geoceramica Patina Grey 60x60x4cm MBI GeoCeramica 60 x 60 x 4 cm Patina Grey Keramische tegel   |   Met afstandhouder   |   Onderhoudsvriendelijke tegels
€ 84,93 Per m2 incl. BTW