Keramische Tegel Geoceramica Porto Mix 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: MB21297   |   Speelse uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 85,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische Tegel Geoceramica Porto Mix 60 x 60 x 4 cm

  • Vorst en hittebestendig
  • Verkleurt niet
  • Mos- en schimmelwerend
  • Stroef dankzij anti-slip laag

Keramische Tegel Geoceramica Porto Mix 60 x 60 x 4 cm

Haal de Portugese sferen in uw tuin met De GeoCeramica Porto Mix! Decoratieve terrastegels met print worden steeds populairder. Dit komt omdat dankzij keramiek de prints steeds mooier en steeds realistischer worden. GeoCeramica decoratieve tegels zijn het absolute neusje van de zalm op het gebied van Printtegels. De GeoCeramica Porto Mix 60 x 60 x 4 cm is één van de populairste printtegels die u bij steenhandel Gadero kunt bestellen. Dat is met een reden, want de Porto Mix tegels hebben een prachtig uiterlijk waar u zonder moiete uw terras, looppad of tuin in het algemeen een luxe, maar ook speelse uitstraling mee geeft. GeoCeramica tegels zijn absolute aanraders voor uw terras of looppad. Dit zijn namelijk tegels met een betonnen onderlaag en een keramische toplaag. Dit was op deze manier nog niet eerder mogelijk met deze hoge kwaliteit. Maar dankzij de nieuwste technieken is de GeoCeramica tegel met recht de meest unieke tegel op de markt.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek kent ten opzichte van andere steensoorten veel voordelen. Het nadeel van 'gewoon' keramiek is dat het lastig te leggen is, met GeoCeramica van MBI is dit probleem verleden tijd. Deze keramische tegels bestaan uit twee lagen, een laag beton en een laag keramiek. Door de onderlaag van beton is dit type tegel zo eenvoudig als het leggen van een betontegel en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel. 

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het aanleggen van Geoceramica.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. Met GeoCeramica haalt u dus gegarandeerd A-kwaliteit tegels voor uw terras of looppad. Uw tuin en huis worden uniek met de GeoCeramica Porto Mix 60 x 60 x 4 cm van MBI.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Keramische tegels met veel soorten GeoCeramica. Wilt u toch genieten van dezelfde kwaliteit als keramiek, maar voor een lagere prijs? Kies dan voor de hoogwaardige GeoProArte tegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MBI Geoceramica Porto Mix 60 x 60 x 4 cm Keramische Tegel Geoceramica Porto Mix 60 x 60 x 4 cm   |   Speelse uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 85,93 Per m2 incl. BTW