GeoCeramica Pure Steel look

Zoekt u onderhoudsvriendelijke tegels waar u gemakkelijk een duurzaam terras mee kunt leggen? Dan zijn de Pure GeoCeramica tegels ideaal voor u. GeoCeramica tegels zijn keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI. Het GeoCeramica Pure assortiment is enorm. Om u wegwijs te maken hebben wij de tegels gecategoriseerd in bijvoorbeeld stijl en structuur. Op deze pagina vindt u alle GeoCeramica tegels met een stoere Steel look. De fraaie Steel look van de tegels geeft uw tuin  echt karakter. Als u een warm gevoel wilt opwekken in uw tuin, raden wij lichtgrijze keramische tegels aan. Wanneer er veel zon op uw terras schijnt raden wij Antraciet Zwarte tegels aan, deze steken ook mooi af bij hout.

Twijfelt u?

Twijfelt u nog over uw keuze? Bij Gadero vindt u alles wat u nodig heeft voor uw tuin in een ruim assortiment sierbestrating. Bij Gadero kiest u uit full body keramische tegels, of natuurlijk luxe betontegels. Wilt u het neusje van de zalm op het gebied van betontegels? Kies dan voor GeoProArte tegels.

Wat is GeoCeramica?

GeoCeramica is een combinatie van de eenvoudig te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Door de innovatieve Aquaferm lijm  wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. De tegels zijn geschikt voor iedere ondergrond. Deze GeoCeramica tegels zijn, ten opzichte van full body keramiek, heel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed aan de hand van onze uitgebreide klustips.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel snel uw onderhoudsvriendelijke GeoCeramica tegels met houtlook voor buiten bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Maak direct uw tuin compleet en bestel uw zand, voegmortel, opsluitbanden en andere bestrating toebehoren bij Gadero. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode