Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

GeoCeramica Marmer look en Quartz look

Zoekt u duurzame keramische tegels voor buiten om een luxe terras mee te leggen? Kijk dan eens naar Pure GeoCeramica tegels met een natuurlijke Marmer look of Quartz look. De innovatieve GeoCeramica tegels van A-merk MBI hebben een 1cm toplaag van massief keramiek die middels een speciaal ontwikkelde lijm bevestigd zijn aan een 3cm onderlaag van Stabikorn beton. Op deze manier zijn de keramische terrastegels net zo makkelijk te leggen als goedkope betontegels. Door de massief keramische bovenlaag hebben deze tegels wel alle voordelen van keramiek. Uw terras is met Pure GeoCeramica bijvoorbeeld zeer onderhoudsvriendelijk, duurzaam en door de uiterlijke kenmerken van keramiek in combinatie met de Quartz look heeft uw tuin een enorm luxe uitstraling. De Quartz look en de marmer look van de onderstaande tegels zorgen voor gevarieerde texturen en structuren op uw terras of looppad waardoor u een natuurlijke tuin krijgt. Keramische tegels met Quartz of Marmer look kunt u vergelijken met terrastegels van Natuursteen, maar dan zijn ze nog duurzamer! Als u een frisse tuin wilt met speelse schaduweffecten op het oppervlak, raden wij lichtgekleurde tegels aan zoals de Fiordi Sand. Wanneer u juist een moderne, rustige tuin wilt kunt u het beste kiezen voor Antraciet Zwarte keramische tegels zoals de Quartz Black. Antraciet steekt mooi af bij hout.

Hoogwaardig alternatief

Wilt u het toch houden bij het goedkopere beton? Kijk dan eens naar de innovatieve GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met een keramische look. GeoProArte tuintegels zijn de eerste betontegels met voordelen die bijna gelijk zijn aan keramiek. GeoProArte betontgels zijn een uitstekend alternatief voor de GeoCeramica serie.

GeoCeramica zelf leggen

GeoCeramica zelf leggen is zeer eenvoudig dankzij onze uitgebreide klustips. De terrastegels hebben weliswaar een toplaag van massief keramiek. Maar door de speciaal ontwikkelde onderlaag van Stabikorn beton zijn de tegels net zo gemakkelijk om te leggen in een normaal zandbed als gewone betontegels. Wij raden het wel aan om GeoCeramica tegels met minstens twee personen te leggen.

Verschillende maten

De fraaie GeoCeramica tegels met Quartz look zijn in veel verschillende kleuren online te bestellen bij Gadero, maar ook in verschillende formaten. In ons assortiment bieden wij onder andere de volgende maten aan: 

  • GeoCeramica 60 x 30 x 4 cm
  • GeoCeramica 60 x 60 x 4 cm;
  • GeoCeramica 80 x 40 x 4 cm;
  • GeoCeramica 80 x 80 x 4 cm;

Iets anders?

Zoekt u graag nog even verder naar de perfecte tegels voor uw tuin? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Sierbestrating met veel variatie. Van betontegels met coating tot fullbody keramiek. Ook binnen de GeoCeramica serie kunt u bij ons kiezen voor andere soorten tegels zoals bijvoorbeeld GeoCeramica met Houtlook, Decoratieve look of Stone look. Bij Gadero vindt u alles wat u nodig heeft voor uw droomtuin 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel snel uw onderhoudsvriendelijke GeoCeramica tegels met Quartzlook voor buiten bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Maak direct uw tuin compleet en bestel uw zand, voegmortel, opsluitbanden en andere bestrating toebehoren bij Gadero. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode