Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Roccia (natuursteen look)

Zoekt u luxueuze natuursteen tegels voor uw terras, maar wilt u kwalitatief betere tegels? Kies dan voor de GeoCeramica tegels van A-merk MBI. GeoCeramica tegels zijn keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI. 

MBI GeoCeramica Roccia

De Roccia tegels zijn hoogwaardige, elegante tegels binnen het GeoCeramica assortiment. Het design van de Roccia tegels doen denken aan natuurlijk, geaderd natuursteen. De tegels stralen een een perfecte balans van kracht en elegantie uit. 

U kunt de GeoCeramica Roccia tegels bestellen in de volgende handige formaten: 

  • 60 x 60 x 4 cm

  • 100 x 100 x 4 cm

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen. Steenhandel tevens expert Gadero raadt u aan om te voegen met Gator Voegmiddel of polymeerzand om het beste uit uw nieuwe bestrating te halen.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.