MBI GeoCeramica Royal Silver 80x80x4 cm Keramische Tegel

Productnummer: MBQNCM54872.GCERA   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 93,99 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Royal Silver 80x80x4 cm Keramische Tegel

  • Van zeer goede kwaliteit
  • Verkleurt niet
  • Eenvoudig in een zandbed te leggen
  • Stroef

MBI GeoCeramica Royal Silver 80x80x4 cm Keramische Tegel

Wilt u graag koninkljik leven? Begin dan met uw tuin en koop de GeoCeramica Royal Silver 80x80x4 cm van A-merk MBI voor uw terras of looppad. De GeoCeramica tegels zijn de ideale terrastegels voor uw tuin. U creëert namelijk heel gemakkelijk luxe in uw tuin door de 80x80 Royal Silver GeoCeramica keramische tegels te leggen. De Royal Stones hebben een prachtige Royale uitstraling die een rijkdom aan prachtige details voor uw tuin biedt. De lichte patronen aan het oppervlak van de tegel zorgen voor een intens en luxueus design. De heldere Zilveren kleur van de tuintegels zorgt ervoor dat uw tuin fris oogt. Daarom zijn de GeoCeramica Royal Silver 80x80x4 cm de ideale tuintegels voor uw terras of looppad. Combineer de Royale Keramische tegels van MBI met stapelblokken om gemakkelijk diepte te creëren in uw tuin. Bij Gadero koopt u zonder moeite alles wat u nodig heeft voor uw droomtuin. De GeoCeramica is een keramische tegel met een betonnen onderlaag. Daarom kunt u de tegels heel gemakkelijk leggen in uw tuin.

Het beste van twee werelden

De GeoCeramica serie van MBI combineert het beste van twee werelden. De GeoCeramica tegels van keramiek bestaan uit een onderlaag van het waterdoorlatende en milieuvriendelijke stabikorn, maar hebben een toplaag van massief keramiek. Hierdoor is het mogelijk om de GeoCeramica Royal Silver 80x80x4 cm net als de gewone betontegel te leggen in een normaal zandbed. De massief keramische toplaag van de tegel zorgt ervoor dat u kunt genieten van alle voordelen van keramiek. De tuintegels zijn namelijk onderhoudsvriendelijk, zeer duurzaam en kleurvast.

80x80 voor een optisch groot terras

80x80 cm tegels zorgen ervoor dat uw terras optisch groter lijkt. Dat is misschien wel het grootste voordeel aan dit fraaie formaat tegel. Ook legt u de 80x80 GeoCeramica keramische tegels voor buiten gemakkelijker dan bijvoorbeeld de 60x60 tegels. Dit omdat u er simpelweg minder van in uw handen hoeft te hebben. Kortom, houdt u van luxe, gemak, weinig onderhoud en wilt u besparen in uw portemonnee? Kies dan voor 80x80 Royal Stones van GeoCeramica.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u een doe-het-zelver en gaat u deze te gekke GeoCeramica tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu snel online GeoCeramica tegels van MBI bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders

Zoekt u iets anders en wilt u liever iets goedkopers? Dan raden wij de GeoProArte tegels van MBI aan. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken en innovaties dezelfde eigenschappen en kwaliteiten hebben als keramische tegels


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoCeramica 80x80x4 ROYAL Silver MBI GeoCeramica Royal Silver 80x80x4 cm Keramische Tegel   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 93,99 Per m2 incl. BTW