MBI GeoCeramica Sardegna Cala Luna 60x60x4 cm Keramische tegel

Productnummer: MBQLCM54958.GCERA   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 78,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Sardegna Cala Luna 60x60x4 cm Keramische tegel

  • Vorst en hittebestendig
  • Verkleurt niet
  • Makkelijk te leggen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Niet geschikt voor uw oprit

MBI GeoCeramica Sardegna Cala Luna 60x60x4 cm Keramische tegel

De Geoceramica Sardegna Cala Luna 60 x 60 x 4 cm valt op door de bijzondere grijze kleur. Dit in combinatie met de fraaie keramische toplaag zorgt ervoor dat uw terras of looppad een fraaie, warme uitstraling krijgt. De GeoCeramica Pietra Sardegna hebben een authentieke beton look met een genuanceerd donkergrijze, bijna bruin genuanceerde, kleur. De kleur van de GeoCeramica tegels is dermate diep en puur dat het een mysterieus gevoel opwekt. Luxe Stapelblokken in de kleur antraciet staan goed bij deze donkere keramische terrastegels. Ook raden wij aan om de tegels te voegen met voegmortel. Zo heeft u minder onderhoud en krijgt uw terras een enorm luxueus uiterlijk. De GeoCeramica tegels zijn het neusje van de zalm als het gaat om terrastegels en zijn absolute aanraders voor uw tuin.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek is niet alleen fraai, het is ook zeer praktisch. Het nadeel van massief keramische tegels is dat deze lastig te leggen zijn, maar met GeoCeramica van MBI is dit niet langer een probleem. Deze tegels van keramiek zijn opgebouwd uit twee lagen, een laag Stabikorn en een laag keramiek. Door de onderlaag van Stabikorn is deze tegel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel. In onze uitgebreide blog hebben wij alle voordelen van keramiek voor u op een rijtje gezet.

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het aanleggen van Geoceramica.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u toch iets anders? De GeoCeramica serie is zeer populair waar u veel verschillende tegels vindt in elke prijsklasse. Zoekt u toch iets vergelijkbaars voor een nog lagere prijs? Bij Gadero kunt u GeoProArte tegels online kopen. GeoProArte tegels zijn betontegels voor buiten met de optische en praktische kwaliteiten van Keramiek.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoCeramica Sardegna Cala Luna 60 x 60 x 4 MBI GeoCeramica Sardegna Cala Luna 60x60x4 cm Keramische tegel   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 78,48 Per m2 incl. BTW