MBI GeoCeramica Skolleville Amsterdam 60x60x4 cm Keramische Tegel

Productnummer: MBQLCM54564.GCERA   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 78,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Skolleville Amsterdam 60x60x4 cm Keramische Tegel

  • Van zeer goede kwaliteit
  • Verkleurt niet
  • Eenvoudig in een zandbed te leggen
  • Stroef

MBI GeoCeramica Skolleville Amsterdam 60x60x4 cm Keramische Tegel

Zoekt u A - kwaliteit tegels van MBI? Deze antraciet gekleurde 60x60x4 cm GeoCeramica Skolleville Amsterdam terrastegels zijn geschikt voor elke tuin. De donkere, moderne kleur geeft een warme, robuuste sfeer in uw achtertuin. Deze tegels zijn zeer stevig, maar ze zijn slechts 4 cm dik en zijn daarom niet geschikt voor uw oprit. Wel kunt u deze populaire tegels uitstekend verwerken in uw terras of looppad. Met de GeoCeramica Skolleville Amsterdam 60x60x4 cm Keramische Terrastegels haalt u unieke tegels voor uw terras of looppad. Uw tuin krijgt een prachtig uiterlijk dankzij het gevarieerde design met levensechte putjes ogen de tuintegels robuust. De putjes in het design zijn enkel optisch en dus geen open gaatjes. Uw terrastegels nemen dus geen vuil op waardoor u nog steeds onderhoudsarme tegels heeft liggen in uw terras, looppad of tuin. GeoCeramcia Skolleville staat bekend om haar functionaliteit en duurzaamheid.

Het beste van twee werelden

De GeoCeramica serie van MBI combineert het beste van twee werelden. De GeoCeramica tegels van keramiek bestaan uit een onderlaag van het waterdoorlatende en milieuvriendelijke stabikorn, maar hebben een toplaag van massief keramiek. Hierdoor is het mogelijk om de GeoCeramica Skolleville Amsterdam 60x60x4 cm net als de gewone betontegel te leggen in een normaal zandbed. De massief keramische toplaag van de tegel zorgt ervoor dat u kunt genieten van alle voordelen van keramiek. De tuintegels zijn namelijk onderhoudsvriendelijk, zeer duurzaam en kleurvast.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoCeramica tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu snel online GeoCeramica tegels van MBI bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

GeoProArte tegels

Zoekt u toch iets vergelijkbaars voor een lagere prijs? Bij Gadero kunt u GeoProArte tegels online kopen. GeoProArte tegels zijn betontegels voor buiten met de optische en praktische kwaliteiten van Keramiek.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoCeramica Skolleville Amsterdam 60 x 60 x 4  MBI GeoCeramica Skolleville Amsterdam 60x60x4 cm Keramische Tegel   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 78,48 Per m2 incl. BTW