MBI GeoCeramica Skolleville Amsterdam 80x80x4 cm Keramische Tegel

Productnummer: MBQNCM54567.GCERA   |   Keramische tegels voor een luxe karakter in uw tuin   |   Eenvoudig te leggen

€ 93,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Skolleville Amsterdam 80x80x4 cm Keramische Tegel

  • Kleurvast, krasvast, Slijtvast en Maatvast
  • Direct luxe in uw tuin
  • Eenvoudig in een normaal zandbed te leggen
  • Terrastegels met een unieke uitstraling

MBI GeoCeramica Skolleville Amsterdam 80x80x4 cm Keramische Tegel

Droomt u van een fraai terras met karakter? Deze antraciet gekleurde 80x80x4 cm GeoCeramica Skolleville Amsterdam keramische tegels van A-merk MBI zijn geschikt voor elke tuin, dus ook die van u. De donkere, moderne kleur geeft een warme, trendy sfeer in uw achtertuin. Deze tegels zijn zeer stevig, maar ze zijn slechts 4 cm dik en zijn daarom niet perfect geschikt voor uw oprit. Wel kunt u deze populaire tegels uitstekend verwerken in uw terras of looppad. Met de GeoCeramica Skolleville Amsterdam 80x80x4 cm Keramische Terrastegels haalt u unieke tegels voor uw terras of looppad. Uw tuin krijgt een prachtig uiterlijk dankzij het gevarieerde design met levensechte putjes ogen de tuintegels robuust. De putjes in het design zijn enkel optisch. Het zijn dus niet daadwerkelijk open gaatjes. Uw terrastegels nemen dus geen vuil op waardoor u nog steeds onderhoudsarme tegels heeft liggen in uw terras, looppad of tuin. GeoCeramcia Skolleville staat bekend om haar functionaliteit en duurzaamheid. Combineer de Antraciet Zwarte GeoCeramica tegels in het formaat 80x80 met Strakke Stapelblokken in een donkere kleur en een zwart gekleurde watergoot. Zo creëert u een unieke sfeer in uw tuin en krijgt uw terras of looppad een luxe uitstraling. Bovendien zorgt u met de luxe watergoot niet alleen voor een fijne afwerking, maar ook voor een milieuvriendelijke tuin. Iets wat wij bij Gadero hoog in het vaandel hebben zitten. Bij Gadero koopt u eenvoudig GeoCeramica en alles wat u nodig heeft om uw droomtuin compleet te maken. In de rechterkolom haalt u met één druk op de knop benodigdheden om uw terras aan te leggen.

GeoCeramica is het beste van het beste 

De GeoCeramica tegels van MBI combineert het beste van twee werelden. De GeoCeramica tegels van keramiek bestaan uit een onderlaag van het waterdoorlatende en milieuvriendelijke stabikorn beton, maar hebben een toplaag van massief keramiek. Hierdoor is het mogelijk om de GeoCeramica Skolleville Amsterdam 80x80x4 cm net als de gewone betontegel te leggen in een normaal zandbed. De massief keramische toplaag van de tegel zorgt ervoor dat u kunt genieten van alle voordelen van keramiek. De tuintegels zijn namelijk onderhoudsvriendelijk, zeer duurzaam en kleurvast.

Hoe GeoCeramica leggen?

Hoe GeoCeramica leggen? Dat is het grootste voordeel aan deze keramische tegels. Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten namelijk net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu snel online GeoCeramica tegels van MBI bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

GeoProArte tegels

Zoekt u toch iets vergelijkbaars voor een lagere prijs? Bij Gadero kunt u GeoProArte tegels online kopen. GeoProArte tegels zijn betontegels voor buiten met de optische en praktische kwaliteiten van Keramiek.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geoceramica Skolleville Amsterdam 80 x 80 x 4 MBI GeoCeramica Skolleville Amsterdam 80x80x4 cm Keramische Tegel   |   Keramische tegels voor een luxe karakter in uw tuin   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 93,94 Per m2 incl. BTW