Logo Gadero
service

Keramische Tegel Geoceramica Skolleville Eindhoven 60x60 dikte 4 cm

Productnummer
MBQLCM54565.GCERA
Luxe uitstraling
Eenvoudig te leggen
geoceramica_60x60x4_skolleville_eindhoven_1
Per m2

79,09

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Van zeer goede kwaliteit

  • Verkleurt niet

  • Eenvoudig in een zandbed te leggen

  • Stroef

  • Geen oprit tegels

Specificaties

Gewicht
31,5 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Onbehandeld
Type tegel
Beton en keramiek tegel

Keramische Tegel Geoceramica Skolleville Eindhoven 60x60 dikte 4 cm

Zoekt u A - kwaliteit tegels van >MBI? Deze antraciet gekleurde 60x60x4 cmGeoCeramica Skolleville Eindhoven terrastegels zijn geschikt voor elke tuin. De grijze, populaire kleur geeft een trendy maar robuuste sfeer in uw achtertuin. Deze tegels zijn zeer stevig, maar ze zijn slechts 4 cm dik en zijn daarom niet geschikt voor uw oprit. Wel kunt u deze populaire tegels uitstekend verwerken in uw terras of looppad. Met de GeoCeramica Skolleville Eindhoven 60x60x4 cm Keramische Terrastegels haalt u unieke tegels voor uw terras of looppad. Uw tuin krijgt een prachtig uiterlijk dankzij het gevarieerde design met levensechte putjes ogen de tuintegels robuust. De putjes in het design zijn enkel optisch en dus geen open gaatjes. Uw terrastegels nemen dus geen vuil op waardoor u nog steeds onderhoudsarme tegels heeft liggen in uw terras, looppad of tuin. GeoCeramcia Skolleville staat bekend om haar functionaliteit en duurzaamheid.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek is niet alleen fraai, het is ook zeer praktisch. Het nadeel van massief keramische tegels is dat deze lastig te leggen zijn, maar met GeoCeramica van MBI is dit niet langer een probleem. Deze tegels van keramiek zijn opgebouwd uit twee lagen, een laag Stabikorn en een laag keramiek. Door de onderlaag van Stabikorn is deze tegel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel. In onze uitgebreide blog hebben wij alle >voordelen van keramiek voor u op een rijtje gezet.

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om >voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het >aanleggen van Geoceramica.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u toch iets anders? De GeoCeramica serie is zeer populair waar u veel verschillende tegels vindt in elke prijsklasse. Zoekt u toch iets vergelijkbaars voor een nog lagere prijs? Bij Gadero kunt u GeoProArte tegels online kopen. GeoProArte tegels zijn betontegels voor buiten met de optische en praktische kwaliteiten van Keramiek.