Logo Gadero
service

Keramische Tegel Geoceramica Stavelot Decoro 100 x 100 x 4 cm

Productnummer
MBQTCM54915.GCERA
Luxe uitstraling
Eenvoudig te leggen
stavelot_decoro_sfeer_2
stavelot_decoro_sfeer_100_x_100_x_4
geoceramica_100x100x4_stavelot_decoro
Per m2

100,95

incl. BTW

Verkocht per 4 stuks á € 403,80

Op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 4 stuks á € 403,80

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Van zeer goede kwaliteit

  • Verkleurt niet

  • Eenvoudig in een zandbed te leggen

  • Decoratieve print

  • Niet geschikt voor oprit. WEL perfect voor uw terras of looppad

Specificaties

Gewicht
87,5 kg
Kleur
Grijs
Lengte
100 cm
Dikte
4 cm
Breedte
100 cm
Benodigde per m2
1
Geschikt voor oprit
Nee
Behandeling
Onbehandeld
Ondergrond
Normaal zandbed
Type tegel
Beton en keramiek tegel

Keramische Tegel Geoceramica Stavelot Decoro 100 x 100 x 4 cm

Zoekt u A - kwaliteit tegels van MBI? Deze fraaie grijs gekleurde 100x100x4 cm terrastegels zijn geschikt voor elke tuin. De moderne kleur geeft een lichte, zachte sfeer in uw achtertuin. Deze tegels zijn zeer stevig, maar ze zijn slechts 4 cm dik en zijn daarom niet geschikt voor uw oprit. Wel kunt u deze populaire tegels uitstekend verwerken in uw terras of looppad.

De onderlaag van deze keramische tegel is opgebouwd uit beton, dit is niet gewoon beton, maar Stabikorn beton. Deze Stabikorn laag is waterdoorlatend en is hierdoor geschikt om onder een keramische tegel te plaatsen. De combinatie van keramiek en beton was voorheen niet mogelijk, de twee materialen waren door de tussenkomst van water onmogelijk om duurzaam te verbinden. In de winter kwam er water tussen de boven- en onderlaag, waardoor deze tijdens vorst los van elkaar raakten. De oplossing is Aquaferm, een slimme ontwikkeling van MBI de steenmeesters. Deze lijm, ofwel pasta, wordt in contact met water sterker, in wezen geldt hiervoor hoe meer water hoe sterker de verbinding. Dankzij Aquaferm onstaat er de meest krachtig denkbare verbinding tussen keramiek en beton en zijn deze op een duurzame manier met elkaar verbonden, een verbinding die onder alle weersomstandigheden standhoudt.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. Met GeoCeramica haalt u dus gegarandeerd A-kwaliteit tegels voor uw terras of looppad. Uw tuin en huis worden uniek met de GGeoCeramica Stavelot Decoro 100 x 100 x 4 cm van MBI.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Keramische tegels met veel soorten GeoCeramica. Wilt u toch genieten van dezelfde kwaliteit als keramiek, maar voor een lagere prijs? Kies dan voor de hoogwaardige GeoProArte tegels.