Keramische Tegel Geoceramica Vetro Concerto Piombo 80x80 dikte 4 cm

Productnummer: MBQNCM54811.GCERA   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 83,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische Tegel Geoceramica Vetro Concerto Piombo 80x80 dikte 4 cm

  • Van zeer goede kwaliteit
  • Verkleurt niet
  • Eenvoudig in een zandbed te leggen
  • Stroef

Keramische Tegel Geoceramica Vetro Concerto Piombo 80x80 dikte 4 cm

Zoekt u A - kwaliteit tegels van MBI? Deze fraai gekleurde 80x80x4 cm terrastegels zijn geschikt voor elke tuin. De moderne kleur geeft een lichte, zachte sfeer in uw achtertuin. Deze tegels zijn zeer stevig, maar ze zijn slechts 4 cm dik en zijn daarom niet geschikt voor uw oprit. Wel kunt u deze populaire tegels uitstekend verwerken in uw terras of looppad.

De onderlaag van deze keramische tegel is opgebouwd uit beton, dit is niet gewoon beton, maar Stabikorn beton. Deze Stabikorn laag is waterdoorlatend en is hierdoor geschikt om onder een keramische tegel te plaatsen. De combinatie van keramiek en beton was voorheen niet mogelijk, de twee materialen waren door de tussenkomst van water onmogelijk om duurzaam te verbinden. In de winter kwam er water tussen de boven- en onderlaag, waardoor deze tijdens vorst los van elkaar raakten. De oplossing is Aquaferm, een slimme ontwikkeling van MBI de steenmeesters. Deze lijm, ofwel pasta, wordt in contact met water sterker, in wezen geldt hiervoor hoe meer water hoe sterker de verbinding. Dankzij Aquaferm onstaat er de meest krachtig denkbare verbinding tussen keramiek en beton en zijn deze op een duurzame manier met elkaar verbonden, een verbinding die onder alle weersomstandigheden standhoudt.

Is dit toch niet wat u zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment sierbestrating.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoCreamica Vetro Concerto Piombo 80 x 80 x 4 Keramische Tegel Geoceramica Vetro Concerto Piombo 80x80 dikte 4 cm   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 83,94 Per m2 incl. BTW