Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Weathered Oak en Eiken (Eiken look)

Wilt u genieten van fraaie robuuste eiken planken in uw tuin, maar heeft u geen zin in het vele onderhoud? Dan zijn de tegels op deze pagina precies wat u nodig heeft. Hier vindt u namelijk onze GeoCeramica tegels met een eiken look. De GeoCeramica Weathered Oak heeft heeft een zeer realistische eiken look en is nauwelijks te onderscheiden van echte eikenhouten planken.

MBI GeoCeramica Weathered Oak en Eiken

Met GeoCeramica haalt u een tegel in huis die alleen maar voordelen kent. GeoCeramica tegels zijn namelijk tegels voor buiten die bestaan uit een toplaag van massief keramiek. Deze Keramische tegel is met een innovatieve lijm vast gemaakt op een 3cm dikke onderlaag van Stabikorn beton. Dit zorgt ervoor dat u van de leggemakken van de gewone betontegel kunt genieten. Maar door de toplaag van keramiek profiteert u ook van de uiterlijke, duurzame en onderhoudsarme voordelen van keramische terrastegels.

Bij Gadero bestelt u bijna het volledige assortiment van GeoCeramica tegels online voor een gunstige prijs en zeer gunstige Thuiswinkel Waarborg servicevoorwaarden. Gadero bezorgt al uw sierbestrating in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij u thuis binnen 7 werkdagen.

Verder kijken?

Wilt u nog even verder kijken? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment allerlei verschillende soorten bestrating van A-merken zoals Excluton, Gardenlux, Kijlstra en Tuinvisie. Hier vindt u alles voor uw droomtuin zoals bijvoorbeeld terrastegels, full body keramische tegels, opsluitbanden, stapelblokken, maar ook bestrating toebehoren als Voegmortel en watergoten.

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu snel de meest populaire GeoCeramica tegels van MBI online bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

U haalt deze keramische tegels met realistische eikenhouten look in het formaat 120x30 waardoor de tegels net lijken op echte planken.