GeoStretto Plus Amalfi terrastegel 80 x 40 x 4 cm

Productnummer: MBQQCB853BS.G030V Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag

€ 47,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van GeoStretto Plus Amalfi terrastegel 80 x 40 x 4 cm

 • Protection Plus factor 30 beschermlaag
 • Gemakkelijk schoon te houden
 • Hoog voetcomfort
 • Voor binnen en buiten
 • Neem 6 cm dikte voor zwaardere belasting
 • Minimale bestelhoeveelheid is 12 tegels

GeoStretto Plus Amalfi terrastegel 80 x 40 x 4 cm

Zoekt u fraaie betontegels waar u lang van kunt genieten, maar moet deze tegel binnen een bepaalt budget passen? Dan is de MBI GeoStretto Plus Tops Amalfi 80x40x4 cm Betontegel een geschikte tegel voor uw tuin. Dit zijn namelijk luxe betontegels met een speciale coating waardoor ze langer mee gaan dan bijvoorbeeld geïmpregneerde betontegels. GeoStretto tegels zijn hoogwaardige tegels gemaakt van beton. De speciaal ontwikkelde Factor 30 Beschermlaag zorgt ervoor dat u weinig onderhoud heeft aan uw terras. De kleur Amalfi is een indrukwekkende, lichte kleur grijs die goed staat in iedere tuin. Dus ook die van u! De waanzinnige kleur van deze kleurechte terrastegels is een goede basis voor elke droomtuin. Haal direct alle bijpassende tuinonderdelen bij Gadero zoals Grijze stapelblokken voor een moderne bloembak, of een aluminium watergoot. Bij steenhandel Gadero koopt u alle accessoires die u nodig heeft om uw droomtuin compleet te maken voor een vriendelijk budget.

De Geostretto Plus 80x40x4 cm Amalfi laat uw tuin groeien. Deze te gekke betontegel van A-merk MBI is verkrijgbaar in verschillende maten. Eén ding is zeker, ieder formaat laat uw terras er groter uit zien. Door het vlakke moderne design van de Geostretto Plus Amalfi oogt de betontegel groter. Het kleine rafelige randje maakt het dat de betontegel echt van nu is. Niet alleen ziet de Geostretto Plus Amalfi van MBI er te gek uit, de betontegel is ook erg praktisch. Door de vlakheid van de betontegel, heeft iedere stoel en tafel een stabiele ondergrond.

Protection Plus

Zoals eerder vermeld hebben de Geostretto terrastegels een factor 30 beschermlaag. Deze Protection Plus beschermlaag geeft de betontegels vuilafstotende en onderhoudsarme eigenschappen, omdat mos en algen zich nauwelijks hechten aan de tegels. Daarnaast geeft de Protection Plus behandeling de tegels een kleurvaste en kleurverdiepende laag.

Een aantal voordelen van de beschermende factor 30 laag:

 • Een licht glimmend effect voor een luxe uitstraling
 • Amper vuilopname en zelfs licht vuilafstotend
 • Eenvoudig schoon te maken; Zelfs hardnekkige vlekken door wijn, bloemsappen, barbecuesauzen enz.
 • Zeer hoog voetcomfort en daardoor voor zowel binnen als buiten te gebruiken
 • Weerbestendig; Zonlicht, hitte, vorst en strooizout krijgen nauwelijks grip.

Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Iets anders? 

De GeoStretto is een zeer luxe en bijzonder sterke tegel. Zoals al eerder genoemd zijn de betontegels steviger en duurzamer dan gewone betontegels, maar geniet het niet dezelfde optische en praktische kwaliteiten als keramiek, kijk bijvoorbeeld eens naar de GeoCeramica tegels. Dit is een serie met eigenlijk alleen maar voordelen. Ook als u binnen het betonsegment naar het allerbeste streeft, kunt u bij steenhandel Gadero terecht. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de nieuwe GeoProArte tegels. Bij Gadero vindt u gegarandeerd de ideale tegels voor uw tuin.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw nieuwe GeoStretto tegels bij Gadero en ontvang alles al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt uw gehele order gewoon bij de klant thuis in heel Nederland, België en Duitsland.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoStretto Amalfi GeoStretto Plus Amalfi terrastegel 80 x 40 x 4 cm Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag Op voorraad
€ 47,95 Per m2 incl. BTW