MBI GeoStretto Plus Tops Trapani 60x60x4 cm Betontegel

Productnummer: MB1315 Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag

€ 44,92 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoStretto Plus Tops Trapani 60x60x4 cm Betontegel

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Ideale tegels voor uw terras
  • Voor binnen en buiten
  • Neem 6 cm dikte voor zwaardere belasting

MBI GeoStretto Plus Tops Trapani 60x60x4 cm Betontegel

MBI heeft de Geostretto Plus Tops Trapani licht gestraald en voorzien van een dubbele beschermlaag. De lichtgrijze tuintegel heeft hierdoor een natuurlijk oppervlakte en is iets stroef. Dit verhoogt het voetcomfort. Gladde tuintegels zijn door dankzij de speciale factor 30 beschermlaag verleden tijd. Extra pluspunt is dat de 60x60 tegels prettig aanvoelen als u op blote voeten geniet van uw terras. De dubbele beschermlaag zorgt voor langer kleurbehoud. 

Combineer deze Grijs gekleurde tegels met strakke antraciet zwarte stapelblokken en een luxe watergoot voor een optimaal luxe effect.

Onderhoudsvriendelijk terrastegels

De MBI Geostretto Plus Tops Trapani 60x60 terrastegels zijn 4 cm dik en daardoor alleen geschikt voor een terras en tuinpaden. U kiest voor onderhoudsvriendelijke tegels dankzij de dubbele beschermlaag die is aangebracht. De beschermlaag zorgt voor vuilwerende en vlekbestendige terrastegels die u zonder gebruik van hogedrukspuit schoon maakt. 

Factor 30 Beschermlaag

Gadero denkt aan het milieu en vindt het daarom van groot belang om veel duurzame terrastegels aan te bieden. Anders dan bijvoorbeeld de goedkope betontegel zijn deze betontegels van MBI op een unieke manier geproduceerd en bevatten een innovatieve Factor 30 Beschermlaag waardoor ze zeer duurzaam zijn. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren lang genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. De factor 30 beschermlaag is een speciale beschermlaag ontwikkeld door MBI. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën van de tegels worden afgedekt waardoor hechtingen minder kans krijgen. Factor 30 is dus een toplaag met een dubbele bescherming en bovendien geven ze de tegels een extra glans waardoor uw tuin nog mooier wordt. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Zelf aanleggen met onze instructies

Door de geïntegreerde afstandhouders maakt MBI het u makkelijk om de gelijke voegen te creëren. Lees onze uitgebreide klustips goed door over het aanleggen van een terras met tegels. Zo voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Snelle levering in BeNeLux

Bestel eenvoudig uw nieuwe terras via uw MBI dealer Gadero. We bezorgen de MBI Geostretto Plus Tops Stromboli en alle extra materialen zoals opsluitbanden en watergoten binnen 7 werkdagen bij u thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MBI Geostretto Plus Tops Trapani 60x60x4cm MBI GeoStretto Plus Tops Trapani 60x60x4 cm Betontegel Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag Op voorraad
€ 44,92 Per m2 incl. BTW