MBI Geostretto Plus Tops Trapani 80 x 80 x 4 cm Terrastegel

Productnummer: MBQNCB893BS.G030V Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag

€ 61,39 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI Geostretto Plus Tops Trapani 80 x 80 x 4 cm Terrastegel

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Hoog voetcomfort
  • Voor binnen en buiten
  • Neem 6 cm dikte voor zwaardere belasting

MBI Geostretto Plus Tops Trapani 80 x 80 x 4 cm Terrastegel

MBI heeft de Geostretto Plus Tops Trapani licht gestraald en voorzien van een dubbele beschermlaag. De lichtgrijze tuintegel heeft hierdoor een natuurlijk oppervlakte en is iets stroef. Dit verhoogt het voetcomfort. Gladde tuintegels zijn door dankzij het hoge zitcomfort gehalte verleden tijd. Extra pluspunt is dat de 80x80 tegels prettig aanvoelen als u op blote voeten geniet van uw terras. De dubbele beschermlaag zorgt voor lang kleurbehoud.

Fijn om te weten is dat de Geostretto Plus Tops serie van MBI makkelijk schoon te maken is, krasvast en vlekbestendig is. De 60x60 tuintegels zijn voorzien van afstandhouders, waardoor voegen een stuk makkelijker is. Voor tips en informatie wat betreft het aanleggen van tuintegels verwijzen wij u naar onze klustips.

Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Bestellen

Wacht niet langer en bestel vandaag nog de MBI Geostretto Plus Tops. We bezorgen uw bestelling binnen 5 werkdagen in Nederland en België.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MBI Geostretto Plus Tops Trapani 80x80x4cm MBI Geostretto Plus Tops Trapani 80 x 80 x 4 cm Terrastegel Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag Op voorraad
€ 61,39 Per m2 incl. BTW