Logo Gadero
service

GeoStretto oprit tegels

Houdt u van luxe en wilt u dit graag naar voren laten komen in uw tuin? Dan raden wij aan om voor oprit tegels te kiezen in plaats van bijvoorbeeld klassieke klinkers. GeoStretto Plus oprit tegels zijn uitstekende tegels voor uw oprit omdat deze allemaal een dikte van 6 centimeter hebben. Vanaf deze dikte zijn betontegels geschikt voor opritten. Het grote voordeel aan de GeoStretto serie is dat ze behandeld zijn met een speciale factor 30 beschermlaag coating. Dit is een drie dubbele beschermlaag die de tegel nog beter verdicht  en de kleur nog beter laat uitkomen. Bovendien krijgen de GeoStretto Plus tegels een bijzondere glans. Uw oprit ziet er dus erg luxueus uit en u heeft weinig onderhoud aan uw tuintegels.

Oprit doortrekken naar uw terras

Het voordeel van oprit tegels is dat u zonder moeite uw tegels voor uw oprit kunt doortrekken, of overeen kunt laten komen met de tegels in uw achtertuin. Gebruik dezelfde tegels voor bijvoorbeeld uw terras of looppad. Op deze manier creëert u nog meer luxe in uw tuin. Alle onderstaande tegels kunt u bij steenhandel Gadero bestellen in een 4cm dikke variant die iets lichter is en daarom makkelijker te leggen. Gebruik geen 4 cm dikke tegels voor uw oprit, maar dit kunt u wel voor het gemak overwegen voor uw terras of looppad.

Factor 30 beschermlaag 

Gadero is ervan overtuigd dat duurzame tegels de toekomst hebben. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is van groot belang om lang te kunnen genieten van uw oprit, terras of looppad. Anders dan bijvoorbeeld de goedkope betontegel zijn deze gecoate tuintegels van MBI op een unieke manier geproduceerd en bevatten een extra factor 30 beschermlaag waardoor ze duurzamer en milieuvriendelijker zijn dan gewone betontegels. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren lang genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. De factor 30 beschermlaag is een speciale beschermlaag/coating ontwikkeld door MBI. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën worden afgedekt waardoor hechtingen minder kans krijgen. Factor 30 is dus een toplaag met een dubbele bescherming en bovendien geven ze de tegels een extra glans waardoor uw tuin nog mooier wordt. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken. Wilt u even verder kijken naar vergelijkbare betontegels met een beschermlaag? Kijk dan ons uitgebreide assortiment betontegels met coating. Wilt u nog een stapje verder gaan en tegels halen die een leven lang mee gaan? Neem dan een kijkje bij onze keramische terrastegels of innovatieve GeoCeramica tegels.

Gemakkelijk te leggen

Bent u nou een handige doe-het-zelver en gaat u zelf een oprit, tuinpad of terras aanleggen met de unieke MBI GeoStretto Plus Oprit Tegels? Dat is geen probleem omdat de tegels geïntegreerde afstandhouders hebben waardoor ze gemakkelijk te leggen zijn. Wij raden het wel aan om op voorhand ons uitgebreide stappenplan voor het aanleggen van een oprit en of het aanleggen van een terras goed door te lezen. Zo voorkomt u eventuele problemen en weet u precies wat u te wachten staat.

Maak uw droomtuin compleet

Maak meteen uw tuin compleet en bestel direct toebehoren zoals zand, voegmortel en drainagebuizen mee. Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag! 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel snel GeoStretto oprit tegels en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.