Logo Gadero
service

GeoStretto plus - Marilleva & Stromboli

GeoStretto Plus Marilleva tegels zijn de perfecte tegels om uw tuin een unieke sfeer te geven. Daarom zijn dit de ideale betontegels voor de basis van uw tuin als u echt 'iets anders' wilt. De luxe gecoate betontegels zijn na productie behandeld met een speciale factor 30 beschermlaag. Dit is een drie dubbele coating die de tegels extra vercidht. Hierdoor krijgen vocht en vuil minder kans om te hechten aan de tegels en komen de unieke kleuren van de Marilleva tegels nog beter naar voren.

GeoStretto Plus Marilleva tegels 

GeoStretto Marilleva tegels zijn fraaie betontegels met een echte unieke kleur waarmee u direct karakter geeft aan uw terras of looppad. De kleur steekt mooi af bij bijvoorbeeld een houten overkapping, maar ook bij fel gekleurde planten. Bestel daarom direct stapelblokken bij Gadero om een trendy bloembak of borderrand mee te maken.

GeoStretto Plus Stromboli tegels

De iets lichtere variant van de Marilleva tegels zijn de Geostretto Plus Stromboli. Deze fraaie kleur is minstens net zo bijzonder en heeft een unieke kleur met een iets helderder karakter waardoor uw tuin een fris maar een uitzonderlijk karakter krijgt.

Wat is een Protection Plus factor 30 toplaag?

Waar er bij onbehandelde betontegels na verloop van tijd sprake is van slijtage en verontreiniging, hebben algen en mos door de innovatieve, factor 30 beschermlaag amper kans zich te hechten in de poriën van uw GeoStretto terrastegels. De drie dubbele beschermlaag wordt 24 uur na productie aangebracht op de toplaag van de tegels, waardoor de betontegel extra verdicht is, kleurvaster is en is voorzien van een lichte glans. De Protection Plus factor 30 behandeling biedt een vuil- en waterafstotende beschermlaag voor uw GeoStretto terrastegel die niet alleen een alg- en mosremmend effect heeft, maar uw terrastegel ook nog eens eenvoudiger te reinigen maakt. De drie dubbele beschermende laag zorgt voor minder kans op blijvende vlekken en laat zich bijvoorbeeld kauwgum minder snel hechten op deze betontegel. Deze Protection Plus Factor 30 toplaag zorgt ervoor dat GeoStretto tegels van een nog hogere kwaliteit zijn dan de meeste andere Betontegels met Coating.

GeoStretto Plus Marilleva tegels leggen in uw tuin

Gaat u deze hoogwaardige GeoStretto Plus Marilleva tegels zelf leggen in uw tuin? Lees dan eerst onze uitgebreide tips & tricks met betrekking tot verwerking goed door. Hiermee voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen en kunt u zonder zorgen lange tijd genieten van uw terras van luxe GeoStretto betonnen terrastegels.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto Plus is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoStretto tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.