Tuinplank / Boeideel Accoya hout 2.0 x 19.5 x 360 cm Glad Geschaafd

EUTR

Productnummer: VZ4312-20-195-3600   |   | Garantie boven de grond 50 jaar levensduur

€ 107,60 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinplank / Boeideel Accoya hout 2.0 x 19.5 x 360 cm Glad Geschaafd

  • Boven de grond garantie voor >50 jaar levensduur
  • Vormvast en mooi glad geschaafd
  • Geschikt voor schutting, oeverbeschoeiingen en als boeideel
  • Gifvrij behandeld voor een langere levensduur
  • Bevat looizuur, dus pas op met RVS410 en verzinkte schroeven
  • Minimale afname van 15 stuks

Tuinplank / Boeideel Accoya hout 2.0 x 19.5 x 360 cm Glad Geschaafd

Wil jij het beste van het beste? Zoekt u een tuinplank van hout wat weinig houtwerking kent en lang mee gaat? Kijk eens naar dit prachtige Accoya hout! Deze 20x195 mm glad geschaafde planken gaat boven de grond meer dan 50 jaar mee! De schuttingplanken Accoya hebben een afmeting van 2 x 19.5 x 360 cm. Wilt u een robuustere tuinafscheiding of duurzame oeverwand maken? Kies dan voor de planken van 2 cm dik in combinatie met 9x9 of 7x7 cm Accoya palen, uitermate geschikt voor een luxe, duurzame en milieu verantwoorde schutting of walbeschoeiing. 

Let op! De minimale afname is 15 stuks.

Accoya hout

Accoya heeft een schitterende lichte kleur en vergrijst na verloop van tijd. Originele kleur behouden? Behandel het Accoya hout dan met een transparante beits. Het hout is makkelijk te verwerken, zo maakt u niet alleen een tuinafscheiding met dit Accoya hout maar ook meubels, tuinkisten of wat dacht u van gevelbekleding van Accoya tuinplanken van 360 cm? Uitermate geschikt voor toepassingen in zoute lucht nabij de zee. Nadeel is de hoge prijs bij aanschaf.

Rondom geschaafd

De planken van 2 cm dik en 19.5 cm breed zijn rondom geschaafd met ronde hoekjes. Wanneer u de planken voor een tuinafscheiding gebruikt, plaats deze dan boven het maaiveld, dan gaat het hout wel 50 jaar mee! Hout wat in de grond en rond het maaiveld geplaatst wordt heeft een levensduur van gegarandeerd 25 jaar.

GeacetyIeerd (verduurzaamd) in Nederland

Accoya hout wordt gemodificeerd (geacetyIeerd is het betere woord) in Arnhem, het wordt onder hoge druk met een soort geconcentreerd azijn geïmpregneerd, deze behandeling is niet giftig. Door deze behandeling is de levensduur van Accoya hout ongekend. Accoya is bestand tegen insecten en heeft een constante kwaliteit. Accoya hout is gemaakt van snelgroeiende houtsoorten die minder milieubelastend zijn. Met azijnzuur worden de planken verduurzaamd zonder toepassing van gif. Accoya hout is dus een duurzame en ecologische keuze! Het hardhout van de toekomst. 

Accoya bevat looizuur, wat reageert op RVS 410 of verzinkte schroeven. U kunt dan last krijgen van zwarte vlekken. Om dit te voorkomen gebruikt u speciale grijs gecoate of RVS A2 schroeven (wel voorboren). Deze vindt u bij de bijbehorende producten. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment hardhouten palen. Kies uit licht ruw en goedkoop of de iets duurdere in glad geschaafd Azobe of Bankirai. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschaafde tuinplank Accoya 360 cm Tuinplank / Boeideel Accoya hout 2.0 x 19.5 x 360 cm Glad Geschaafd EUTR   |   | Garantie boven de grond 50 jaar levensduur
€ 107,60 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt