Gevelbekleding Iroko Hardhout 18 mm dik - Streepjescode profiel mix Breedtes

Productnummer: LDS15406 Duurzame gevelbekleding van luxe hardhout   |   voor een bijzondere gevel met streepjesprofiel

Vanaf € 8,69 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Gevelbekleding Iroko Hardhout 18 mm dik - Streepjescode profiel mix Breedtes Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
185 cm x 6.8 cm x 1.8 cm
6.8 cm
1.8 cm
€ 8,69 Per stuk
185 cm x 12 cm x 1.8 cm
12 cm
1.8 cm
€ 14,49 Per stuk
185 cm x 9 cm x 1.8 cm
9 cm
1.8 cm
€ 15,16 Per stuk
185 cm x 14.5 cm x 1.8 cm
14.5 cm
1.8 cm
€ 20,90 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Gevelbekleding Iroko Hardhout 18 mm dik - Streepjescode profiel mix Breedtes

  • Noestvrije gevelbekleding voor een luxe gevel
  • Verkleurt prachtig zilvergrijs
  • Duurzame gevelbekleding
  • Voor een bijzondere verticale gevelbekleding in 4 verschillende breedtes (barcode profiel)
  • Hardhout gevelbekleding is zwaarder dan thermisch gemodificeerd

  Gevelbekleding Iroko Hardhout 18 mm dik - Streepjescode profiel mix Breedtes

  Wilt u uw gevel laten opvallen, dan kan de zogenaamde ‘barcode’ methode gebruikt worden. Dit betekent dat er verschillende breedtes worden gebruikt van de planken, waardoor dit effect ontstaat. Met de planken van Iroko Hardhout in verschillende maten, is dit makkelijk te creëren. De planken zijn 18mm dik, met verschillende breedtes maar met dezelfde lengte van 185 cm. 

  Verschillende maten gevelbekleding

  De planken van Iroko Hardhout zijn allemaal dezelfde dikte van 18 mm en dezelfde lengte van 185 cm. Alle planken hebben een andere breedte, wat maakt dat er op een unieke manier een profiel kan worden bekleed. De verschillende breedtes zijn 6.8, 9, 12 en 14.5 cm en zijn terug te vinden in ons assortiment. Deze kunnen met elkaar gecombineerd worden, maar het is ook mogelijk om deze los te gebruiken. 
  Benieuwd hoe u dit het beste kunt doen? Lees dan onze blog over het monteren van een streepjesprofiel.

  Iroko hardhout

  Deze houtsoort afkomstig uit West-Afrika is geschikt voor veel verschillende toepassingen: ramen, deuren, gevelbekleding, meubels en vlonders. Het hout valt in duurzaamheidsklasse 1-2, wat betekent dat het 25 jaar mee gaat. Dit is handig voor de gevel, zodat u de eerstkomende jaren geen nieuwe gevel hoeft. Ook is het product noestvrij, wat zorgt voor een luxere uitstraling en een rustig gevoel. Het hout kent een goud/chocolade bruine kleur, welke na een tijd mooi vergrijsd. De kleur en kwaliteit van het hout kan verschillend zijn. Hierbij geldt dat hoe donkerder en hoe zwaarder het hout is, hoe duurzamer het hout is.

  Montage van de gevel

  Met Iroko Hardhout kan een mooie gevel worden gecreëerd. Daarbij is het een aanrader om altijd 20 tot 30 cm van de grond te blijven om lang van de gevel te kunnen blijven genieten. De beste optie om Iroko Hardhout te monteren is het gebruik van RVS bevestigingsmiddelen voor een mooi resultaat. Om de gevel goed te laten ventileren, kunnen onze 38mm dikke ventilatielatten met bogen voor luchtcirculatie worden gebruikt. Deze latten kunt een zwart verven, zodat ze niet opvallen achter uw open gevel. Of kies gelijk voor zwarte panlatten, deze missen de bogen voor ventilatie. Zorg dat u een paar cm van de dakrand vandaan blijft, zodat de lucht verticaal langs de gevel kan. Monteer het gevelhout altijd op zwart UV-werend doek en houdt daarbij 7 mm tussenruimte aan om de werking van hout op te vangen. Let er op dat bij dunnere afmetingen (zoals rabat) en langere lengtes het hout de neiging heeft om krom te trekken. U kunt dit grotendeels voorkomen door het hout te vingerlassen. 

  Is dit niet de gevelbekleding die u zoekt? Bekijk dan de rest van ons hardhout gevelbekleding of ontdek ons thermisch gemodificeerd gevelbekleding!
   


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  iroko mix breedtes Gevelbekleding Iroko Hardhout 18 mm dik - Streepjescode profiel mix Breedtes Duurzame gevelbekleding van luxe hardhout   |   voor een bijzondere gevel met streepjesprofiel Op voorraad
  Vanaf € 8,69 Per stuk incl. BTW