Gevelbekleding WEO Classic Dark Grey 1.3 x 16 x 360 cm Felixwood

Productnummer: FW29024   |   Duurzaam   |   Kleurvast composiet   |  

€ 45,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Gevelbekleding WEO Classic Dark Grey 1.3 x 16 x 360 cm Felixwood

  • Licht in gewicht dankzij honingraatstructuur
  • Fraaie grijze kleur
  • Duurzaam en onderhoudsarm
  • Speciale beschermlaag voor kleurbehoud

Gevelbekleding WEO Classic Dark Grey 1.3 x 16 x 360 cm Felixwood

U wilt een luxe gevel plaatsen waar u jarenlang plezier van kunt hebben? Neem dan deze 1.3 x 16 cm WEO Dark Grey rabatdelen van Felixwood. Deze planken hebben een moderne look, maar hebben ook de warme uitstraling van hout. Deze planken van 3.6 meter lang zijn erg makkelijk in onderhoud en zijn een goed milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Daarnaast zijn ze erg stabiel en hebben ze een lange levensduur. De totale breedte van de plank is 17.3 cm, de werkende breedte van de plank is 16 cm.

WEO Classic gevelprofielen

Deze gevelbekleding heeft een polyethyleen beschermlaag en is daarom goed bestand tegen weersomstandigheden. De planken worden dankzij deze laag tegen UV-stralen beschermt en de gevelprofielen zijn hierdoor kleurvast. Deze profielen bestaan voor 60% uit gerecycled houtvezel. Het plastic dat wordt gebruikt om de houtvezels te binden is voor meer dan 95% gerecycled en komt voornamelijk van gerecyclede flessen. Ideaal voor als u op zoek bent naar duurzame gevelbekleding.

Montage van gevelplanken

Dankzij de honinggraatstructuur zijn deze gevelprofielen licht van gewicht. Hierdoor zijn deze planken ook eenvoudig te monteren aan uw gevel. De composiet profielen passen eenvoudig in elkaar. Zorg voor ongeveer 2 mm afstand tussen de steun en de wand voor ventilatie. Start met het bevestigen van het startprofiel ter ondersteuning van de eerste composiet plank. De rabatdelen monteert u vervolgens op onzichtbare roestvrijstalen clips. Zo heeft u geen last van zichtbaare schroeven. 

Combineer de Dark Grey gevelprofiel met het bijpassende eindprofielen in dezelfde Dark Grey kleur, voor een nette en strakke afwerking. 

Bekijk ons complete assortiment met composiet gevelbekleding voor alternatieven of een andere mooie kleur.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gevelbekleding WEO Classic Dark Grey 1.3 x 16 x 360 cm Felixwood Gevelbekleding WEO Classic composiet Dark Grey 1.3 x 16 x 360 cm Felixwood   |   Duurzaam   |   Kleurvast composiet   |   Op voorraad
€ 45,95 Per stuk incl. BTW