Mega grote Kunstkerstboom Lillehammer PE/PVC 4 meter hoog zonder verlichting

Productnummer: RC69020-400-200-0 Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten

Momenteel niet leverbaar Leverbaar vanaf medio november 2022

€ 4.800,00 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Mega grote Kunstkerstboom Lillehammer PE/PVC 4 meter hoog zonder verlichting

  • Eenvoudig op te zetten
  • Zeer volle bomen
  • Voor binnen en buiten
  • Loopt door tot de bodem
  • Moet extra verzwaard of vastgezet worden
  • Geen verlichting

Mega grote Kunstkerstboom Lillehammer PE/PVC 4 meter hoog zonder verlichting

Leverbaar vanaf november 2021

Met de levensechte Mega grote kunstkerstboom Lillehammer PE/PVC zet u deze kerst een indrukwekkende boom neer. Deze kunstkerstboom is 400 cm hoog en heeft een diameter van 200 cm. Door het gebruik van PE/PVC krijgt u een zeer realistische en volle boom, die goed staat in bijvoorbeeld scholen, kantoorgebouwen of op het dorpsplein. De boom is makkelijk en snel op te zetten, mede dankzij de duidelijke handleiding. Wel raden wij aan om de basis te verzwaren en de boom vast te zetten met extra kabels voor de veiligheid.

Realistische kunstkerstboom

De combinatie van PE/PVC maakt deze boom, naast erg duurzaam, ook heel realistisch. Het uiteinde van de takken is gemaakt van PE. Dit zorgt ervoor dat de kunstkerstboom veel op een echte kerstboom lijkt. Daarnaast is de binnenkant gemaakt van PVC, wat de boom een volle uitstraling geeft. Daarnaast heeft deze boom 10.886 takken. Het aantal takken geeft de dichtheid van de boom aan. Deze kunstkerstboom is erg dicht, wat ervoor zorgt dat hij net echt lijkt. Het is de ideale boom om een statement mee te maken deze kerst.

Opzoek naar een andere lengte? Op Gadero.nl wordt de kunstkerstboom Lillehammer ook aangeboden in 5 tot 8 meter. 

Kunstkerstboom laten opzetten

U heeft geen tijd om een kunstkerstboom op te zetten, maar wil wel graag genieten van kerstsfeer. Of u heeft een evenement en laat het opzetten van een kunstkerstboom graag aan iemand anders over. Bestel bij Gadero eenvoudig de montage van uw kunstkerstboom mee. Selecteer de extra optie en stuur foto's van de plek waar de kerstboom moet komen naar montage@gadero.nl. Voor vrijblijvende informatie en maatwerk neem contact met ons op.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Giant tree kunstkerstboom Mega grote Kunstkerstboom Lillehammer PE/PVC 4 meter hoog zonder verlichting Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten
€ 4.800,00 Per stuk incl. BTW