Mega grote Kunstkerstboom Oslo 4,4 meter hoog zonder verlichting

Productnummer: RC69010-440-188-0 Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten

Momenteel niet leverbaar Leverbaar vanaf medio november 2022

€ 2.112,00 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Mega grote Kunstkerstboom Oslo 4,4 meter hoog zonder verlichting

  • Eenvoudig op te zetten
  • Zeer volle bomen
  • Voor binnen en buiten
  • Loopt door tot de bodem
  • Moet extra verzwaard of vastgezet worden
  • Geen verlichting

Mega grote Kunstkerstboom Oslo 4,4 meter hoog zonder verlichting

Leverbaar vanaf november 2021

Wilt u deze kerst echt opvallen met een grote kerstboom in uw tuin? Of zoekt u een geschikte kunstkerstboom voor uw werk of voor het lokale buurthuis? De mega grote kunstkerstboom Oslo is gegarandeerd een eyecatcher. Deze boom is 440 cm hoog en heeft een diameter van 1,88 meter. De grote kunstkerstboom is uitgerust met 3800 takken, ook wel tips genoemd. Dit zorgt ervoor dat u een volle boom krijgt, die net echt lijkt. De mega grote kunstkerstboom is gemaakt van stevig PVC, wat ervoor zorgt u lang plezier kunt hebben van deze kunstkerstboom. Naast 440cm is de mega grote kunstkerstboom Oslo ook verkrijgbaar in 5 tot 8,5 meter. Had u een nog grotere kunstkerstboom gewild? Wij bieden ook een 10 meter kunstkerstboom Oslo aan. 

Stevige kunstkerstboom

Deze grote kerstboom is voorzien van een stevig frame, zodat hij stabiel blijft staan. Het is wel aan te raden om dit frame te verzwaren of om de boom met kabels vast te zetten. Zo zorgt u voor wat extra stevigheid. U krijgt uitgebreide instructies meegeleverd, zodat het opzetten van deze boom geen probleem is. Na gebruik kan de grote kunstkerstboom ook eenvoudig opgeborgen worden voor volgend jaar.

Kunstkerstboom laten opzetten

U heeft geen tijd om een kunstkerstboom op te zetten, maar wil wel graag genieten van kerstsfeer. Of u heeft een evenement en laat het opzetten van een kunstkerstboom graag aan iemand anders over. Bestel bij Gadero eenvoudig de montage van uw kunstkerstboom mee. Selecteer de extra optie en stuur foto's van de plek waar de kerstboom moet komen naar montage@gadero.nl. Voor vrijblijvende informatie en maatwerk neem contact met ons op.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Giant tree kunstkerstboom Mega grote Kunstkerstboom Oslo 4,4 meter hoog zonder verlichting Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten
€ 2.112,00 Per stuk incl. BTW