Mega grote Kunstkerstboom Chamonix 4,4 meter hoog met verlichting

Productnummer: RC69010-440-188-1776 Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten

Momenteel niet leverbaar Leverbaar vanaf medio november 2022

€ 2.880,00 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Mega grote Kunstkerstboom Chamonix 4,4 meter hoog met verlichting

  • Eenvoudig op te zetten
  • Met verlichting
  • Voor binnen en buiten
  • Volle bomen
  • Moet extra verzwaard of vastgezet worden
  • Verlichting moet nog gemonteerd worden

Mega grote Kunstkerstboom Chamonix 4,4 meter hoog met verlichting

Leverbaar vanaf november 2021

Deze 440 cm grote kunstkerstboom is komende kerst zeker een eyecatcher op het plein of op uw werk. De kunstkerstboom heeft een diameter van 1,88 meter en is een opvallende verschijning, waar u hem ook plaatst. Om ervoor te zorgen u een volle boom krijgt is deze uitgerust met 3800 takken, ook wel tips genoemd. Door het hoge aantal tips lijkt de grote kunstkerstboom net echt. Daarnaast krijgt u één set met LED-lampjes meegeleverd, zodat u niet nog apart voor verlichting hoeft te zorgen. U dient de lampjes er wel zelf in te hangen.

Stevige kunstkerstboom

De stevige kunstkerstboom is gemaakt van PVC, zodat u er nog jaren plezier van kunt hebben. De grote kunstkerstboom blijft stabiel staan dankzij het stevige frame. Toch is ons advies om het frame te verzwaren of om de boom na plaatsing met banden vast te zetten. Dit zorgt ervoor dat de mega grote kerstboom het hele feestseizoen blijft staan. De boom is eenvoudig op te zetten, mede dankzij de meegeleverde instructies. Daarnaast kunt u de boom ook makkelijk weer opbergen op het moment dat kerst voorbij is.

Had u een grotere kerstboom gewild? De kunstkerstboom Chamonix wordt in verschillende lengtes van 5 tot 8,5 meter en 10 meter.  

Kunstkerstboom laten opzetten

U heeft geen tijd om een kunstkerstboom op te zetten, maar wil wel graag genieten van kerstsfeer. Of u heeft een evenement en laat het opzetten van een kunstkerstboom graag aan iemand anders over. Bestel bij Gadero eenvoudig de montage van uw kunstkerstboom mee. Selecteer de extra optie en stuur foto's van de plek waar de kerstboom moet komen naar montage@gadero.nl. Voor vrijblijvende informatie en maatwerk neem contact met ons op.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kunstkerstboom Giant tree 510 cm Mega grote Kunstkerstboom Chamonix 4,4 meter hoog met verlichting Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten
€ 2.880,00 Per stuk incl. BTW