Terrasscherm van Blank Glas 122 x 180cm Breed Luxe Windscherm 6mm Dik

Productnummer: DV5711-900-1800-6 Gehard blank glas   |   inclusief beslag   |   exclusief schroeven

Aangepaste levertijd ca. 10 dagen

€ 199,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrasscherm van Blank Glas 122 x 180cm Breed Luxe Windscherm 6mm Dik

  • Ideaal als windscherm
  • Mooie onderbreking van uw terraswand
  • Gemaakt van veiligheidsglas
  • Niet geschikt als balkon- of dakterras omheining

Terrasscherm van Blank Glas 122 x 180cm Breed Luxe Windscherm 6mm Dik

U zoekt een luxe, glazen wand van 180 cm hoog en 122 cm breed? Het doorzichtig scherm, van echt glas, is ideaal als windbrekend en doorschijnend scherm rond een terras. Dit scherm zorgt voor een modern en strak uiterlijk van uw horecaterras of woningterras. Dit scherm is te combineren met de aluminium palen van Elephant. Let, op deze glazen schermen zijn niet bedoeld voor toepassingen op balkons en dakterrassen. 

De glasscherm van Elephant is gemaakt van 6mm veiligheidsglas en is voorzien van 2 aluminium zijprofielen. De breedte van dit glazen schermen is 122cm en de hoogte is 180cm. Zo zit u mooi uit de wind, dankzij het heldere glas behoudt u uw uitzicht. Bestel bij de glasschermen ook de bijbehorende aluminium palen in antraciet of aluminium kleur. 

In de paal zit een strip die u eruit kunt schuiven. Plaats het scherm met de adapter in de sleuf en monteer het kapje weer op de paal. Indien de glaspanelen veel windvangen, adviseren wij de stormankers in antraciet of verzinkt toe te passen. 

U kunt uw schutting compleet maken met de unieke Elephant detail led-verlichting op zonne-energie en maak van uw tuinscherm een echte eye catcher. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glaswand breed Windscherm Glas 90 x 180cm 6 mm Dikte - Blank Glas Gehard blank glas   |   inclusief beslag   |   exclusief schroeven
€ 199,95 Per stuk incl. BTW