Logo Gadero
service

Vaste Glazen Wandmodule overkapping 230 x 84.5 cm Staallook Zwart hout

Productnummer
TP35707
Voor tuinhuis, serre of overkapping
douglas_steellook_glaswand_a_845x2300_stelkozijnset_zwart_gespoten
douglas_steellook_glaswand_a_845x2300_stelkozijnset_zwart_gespoten_maten
glaswandmodule_steellook_zwart_1
glazen_wand_steel_look_wandmodule_overkapping
zwart_steellook_glaswand_overkapping
overkapping_glaswand_gadero_1_2
overkapping_glaswand_gadero_3_1
zwarte_glaswand
overkapping_glaswand_gadero_8
Per stuk

851,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Hoogte
230 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Extra daglicht in uw overkapping

  • Super luxe uitstraling

  • Uit de wind zitten onder uw overkapping

  • Prijs inclusief speciale transportpallet voor veilige thuisbezorging

Specificaties

Kleur
Zwart
Hoogte
230 cm

Vaste Glazen Wandmodule overkapping 230 x 84.5 cm Staallook Zwart hout

De Harburg 4 van Karibu is een handige opbergschuur voor uw tuingereedschap. De constructie is opgebouwd uit 19 mm- houtprofielen als steek-/schroefsysteem voor zelfmontage op een basisframe. De hoekverbinding biedt bescherming tegen wind en regen. De houtprofielen zijn perfect gefreesd en hebben hierdoor een perfecte pasvorm en een waterafstotende profilering. De brede overstaande dakrand biedt een constructieve bescherming tegen weersomstandigheden.

Afmetingen

De buitenmaat van blokhut Harburg 4 van Karibu is 242 x 217 x 234 cm. De deur is 166,5 x 176,5 cm. De funderingsmaten zijn 238 x 213 cm . Het dak heeft een helling van 20°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde is 23.5 cm, achterzijde 21.5 cm en aan de zijkanten 28 cm.

Standaard meegeleverd

Tuinhuis Harburg 4 van Karibu wordt geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water.

Deuren

De tuinschuur wordt geleverd met deuren met lichtpaneel van kunstglas, veiligheidssluiting en is voorgemonteerd. De standaard meegeleverde deur heeft per deur 4 kleine ruitjes. U kunt als extra optie kiezen voor de moderne deur met per deur 3 lichtpanelen. Dit kost niets extra! De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderaan de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut.

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen. Wij raden u aan om het dak te bedekken met dakshingles of zelfklevend dakleer. De dakshingles zijn in de varianten rechthoek, beverstaart en asymmetrisch te bestellen en het dakleer in de kleuren zwart of rood.

Behandeling

De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut te beitsen of verven direct na de levering.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken. In het hoogseizoen kan dit 6 tot 9 weken zijn.

Leuk om te weten

Karibu gebruikt bij de productie van de blokhutten uitsluitend groene stroom!