Tuinhuis Glücksburg 3 Zijdegrijs Karibu met overkapping 401 x 217 x 220 cm

Productnummer: KA11382 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 1.329,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.329,95 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 3 Zijdegrijs Karibu met overkapping 401 x 217 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 3 Zijdegrijs Karibu met overkapping 401 x 217 x 220 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met modern lessenaarsdak
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Glücksburg 3 Zijdegrijs Karibu met overkapping 401 x 217 x 220 cm

De Glücksburg 3 met overkapping is een opvallende verschijning in elke tuin, met een moderne look door de combinatie van zijdegrijs en wit. Dit tuinhuisje uit de ECO-serie van het Duitse topmerk Karibu biedt u veel extra bergruimte en een plek om overdekt te zitten in de tuin. De overkapping heeft voldoende ruimte voor een kleine buitentafel met stoelen of een loungeset. Door het steek-/schroefsysteem bestaand uit hoogwaardige 1.9 cm dikke Scandinavisch Vuren blokhutprofielen is het tuinhuis eenvoudig in elkaar te zetten. Om uw tuinhuis uit te breiden kiest u uit verschillende extra opties, zoals een houten vloer of duurzame dakbedekking. 

Afmetingen

De Glücksburg 3 zijdegrijs met overkapping bestaat uit een tuinhuis en een aanbouwdak. Het tuinhuis is 213 cm breed, 217 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 186 cm hoog en de binnenmaat is 205 x 209 cm. Het aanbouwdak is 188 cm breed, 194 cm diep en 220 cm hoog. De totale breedte van het tuinhuis is 401 cm. De overkapping is zowel aan de linker- als de rechterkant van het tuinhuis te plaatsen. 

Bij de levering van de Glücksburg 3 krijgt u standaard een klassieke dubbele deur meegeleverd. Deze deur heeft een afmeting van 166.5 x 176.5 cm geleverd en is uitgerust met een veiligheidssluiting. Daarnaast voorzien de twee ramen van kunststof in de deuren het tuinhuis van extra natuurlijk licht, samen met de twee vaste bovenlichten van 88.5 x 16.5 cm. Het tuinhuis is opgebouwd uit speciaal 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Deze planken zijn voorzien van de ideale pasvorm en hebben waterafstotende profilering.

Karibu verfsysteem 

De Glücksburg 3 komt aan zijn zijdegrijs en ivoorwitte kleur door het speciale Karibu verfsysteem. Dit systeem bestaat uit een behandeling onder vacuümdruk, waarbij de verf als het ware in de planken gedrukt worden. Deze manier van verven geeft de planken een goede bescherming en mooie kleur, terwijl het natuurlijke karakter van het hout behouden blijft. Het tuinhuis is Zijdegrijs (RAL 7042) en de vensters zijn Ivoorwit (RAL 1015). Door deze twee kleuren krijgt de Glücksburg 3 met overkapping een opvallend uiterlijk.  

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Dak(bedekking)

Het dak van dit moderne tuinhuis bestaat uit houten platen. Daarnaast heeft het lessenaarsdak een dakhelling van 7 graden. Het tuinhuisje heeft een dakoverstek van 17.5 cm aan de voorkant, 16 cm aan de zijkant en 6 cm aan de achterkant. Wij raden u aan om, tegen een meerprijs, zelfklevend donkergrijs dakfolie mee te bestellen. Dit duurzame en scheurbestendige dakfolie beschermt uw dak tegen weersinvloeden en verlengt daarmee de levensduur. Daarnaast kunt u het eenvoudig zelf plaatsen.  

Houten vloer

Het tuinhuisje wordt niet standaard met een vloer geleverd, wat u wel nodig heeft voordat u het kan gaan gebruiken. U kunt los een vloer bestellen of voor gemak kiezen en een vloer meebestellen. Bij de extra opties vindt u een onbehandelde houten vloer. Bij deze vloer krijgt u ook onder hoge keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het is ook het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen zonder aanbouwdak of in natuurlijke houtkleur. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glucksburg 3 karibu zijdegrijs met overkapping Tuinhuis Glücksburg 3 Zijdegrijs Karibu met overkapping 401 x 217 x 220 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren
€ 1.329,95 Per stuk incl. BTW