MBI Granitops Plus Mystic Mountain 60x60x4,7 cm Tuintegel

Productnummer: MB0215   |   Budgetvriendelijke tegel voor uw terras   |   Vlekbestendig

€ 36,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI Granitops Plus Mystic Mountain 60x60x4,7 cm Tuintegel

  • Protection Plus beschermlaag voor kleurbehoud
  • Geïntergreerde afstandhouders voor perfecte voegen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ideale tegels voor uw terras
  • Niet geschikt voor oprit

MBI Granitops Plus Mystic Mountain 60x60x4,7 cm Tuintegel

De MBI Granitops Plus Mystic Mountain 60 x 60 x 4,7 cm zijn betontegels voor tuin en terras. Deze betontegels voor tuin en terras zijn voorzien van de Protection Plus Factor 30 beschermlaag. De Protection Plus Factor 30 is ontwikkeld door MBI en kent alleen maar voordelen. De kleur komt beter tot uiting in de Granitop Plus Mystic Mountain en de beschermlaag geeft deze tuin bestrating een subtiele glans. De grijze kleur van deze hoogwaardige betontegels geven uw tuin een stoer uiterlijk. U creëert dus zonder moeite een unieke tuin en terras met moderne strakke randen dankzij deze 60x60 Mystic Mountain tegels van A-merk MBI. De fijne grijze kleur steekt goed af bij een moderne bloembak van antraciet zwarte stapelblokken en kleurt goed bij aluminium watergoten. Deze fraaie terrastegels van beton zijn zeer stevig en van hoogwaardige kwaliteit. Maar door de dikte van 4,7cm raden wij het af om deze tegels te gebruiken voor uw oprit. Hiervoor moet u bestrating van minstens 6cm dik gebruiken. Wel kunt u deze fijne Granitops tegels kunt u wel perfect gebruiken voor uw terras. Bij Gadero haalt u online in een handomdraai alles wat u nodig heeft om uw droomtuin werkelijkheid te maken voor een zeer gunstige prijs.

Hoogwaardige beton terrastegels

Gadero denkt aan het milieu en vindt het daarom belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. Anders dan de goedkope betontegel zijn deze tegels van MBI op een unieke manier geproduceerd en bevatten een extra factor 30 beschermlaag waardoor ze zeer duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren lang genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. De factor 30 beschermlaag is een speciale beschermlaag ontwikkeld door MBI. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën worden afgedekt waardoor hechtingen minder kans krijgen. Factor 30 is dus een toplaag met een dubbele bescherming en bovendien geven ze de tegels een extra glans waardoor uw tuin nog mooier wordt. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken. Wilt u even verder kijken naar vergelijkbare betontegels met een beschermlaag? Kijk dan ons uitgebreide assortiment betontegels met coating. Wilt u nog een stapje verder gaan en tegels halen die een leven lang mee gaan? Neem dan een kijkje bij onze keramische terrastegels of innovatieve GeoCeramica tegels.

Nog meer voordelen

Naast de mooie gemêleerde kleuren in de Granitops Plus Mystic Mountain en de uiterlijke voordelen van de beschermlaag, kent deze tuin bestrating nog meer pluspunten. De 60x60 tuintegels zijn namelijk ook onderhoudsvriendelijk. Dankzij dit voordeel maakt u uw tuin bestrating in een handomdraai schoon.

Er is geen speciale fundering of ondergrond nodig voor de Granitops Plus Greyblack . Lees ons uitgebreide stappenplan goed door voordat u aan de slag gaat met uw terras en looppad. Zo voorkomt u eventuele problemen tijdens het leggen van uw terras of looppad.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Online bestrating kopen

U bestelt uw nieuwe tuin bestrating online via uw MBI dealer Gadero. We bezorgen uw bestelling binnen 7 werkdagen in Nederland, België en Duitsland.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stoere tegels! Granitops Plus F30 60x60x4,7 Mystic Mountain MBI Granitops Plus Mystic Mountain 60x60x4,7 cm Tuintegel   |   Budgetvriendelijke tegel voor uw terras   |   Vlekbestendig Op voorraad
€ 36,95 Per m2 incl. BTW