UITLOPEND Grasbetontegel 40 x 60 x 12 cm Grijs prijs per m2 Waterdoorlatende Bestrating

Productnummer: KL-GRAS406012   |   Grasbetontegels extra dik   |   Grasdallen van beton

€ 20,64 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van UITLOPEND Grasbetontegel 40 x 60 x 12 cm Grijs prijs per m2 Waterdoorlatende Bestrating

  • Betere afvoer van hemelwater
  • Ideaal voor oprit of als extra strook naast uw bestrating
  • Populair in België
  • Waterdoorlatende bestrating van A-merk Kijlstra

UITLOPEND Grasbetontegel 40 x 60 x 12 cm Grijs prijs per m2 Waterdoorlatende Bestrating

U zoekt waterdoorlatende bestrating? Nu bij Gadero grasbetontegels in de kleur grijs te koop. De zogenaamde betonnen grastegel heeft een afmeting van 40 x 60 x 12 cm en de prijs is per m2. 

Deze Kijlstra waterdoorlatende stenen zijn ook te gebruiken als oprit. Tevens worden deze waterdoorlatende betonelementen veel gebruikt naast wegen en opritten. Zo heeft u ook naast uw oprit of weg een extra waterdoorlatende verharding. U kunt de open ruimten van deze drainage tegels vullen met bijvoorbeeld grind en split maar ook met gras. In deze grasbetontegels laat men vaak gras groeien omdat er in bijvoorbeeld België regels zijn voor het aantal m2 per kavel dat "groen" moet blijven. Hierdoor worden de tegels ook wel grasdallen of grastegels genoemd. De dikte is maarliefst 120 mm, dus ook geschikt voor bedrijfsterreinen en professioneel gebruik. 


Vragen & antwoorden over dit product

Hoe moeten deze tegels aangelegd worden (ondergrond)? Kan men gewoon 12cm uitgraven, de grond "aandrukken" en de tegels erop leggen, of moet hier een ondergrond (stabilisé) onder voorzien worden?

Er vanuit gaande dat deze tegels zwaar belast gaan worden raden wij aan om een puinlaag van minimaal 15 cm aan te houden met daar bovenop een zandbed van 10-15 cm. Deze ondergrond zorgt niet alleen voor de juiste stevigheid, maar fungeert ook direct als drainagelaag. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Grasbetontegels 60x40x10cm Kijlstra Grasbetontegel 40 x 60 x 12 cm Grijs prijs per m2 Waterdoorlatende Bestrating   |   Grasbetontegels extra dik   |   Grasdallen van beton Op voorraad
€ 20,64 Per m2 incl. BTW