Logo Gadero
service

Grijze Eiken Houten Parket Vloeren

Op zoek naar een trendy Grijze parket vloer? Hier vindt u alle Grijze eiken houten vloeren veelal afgewerkt met een grijs kleurende olie. Voor het eiken parket maken we onderscheid tussen het Lamelparket en het populaire Visgraat parketLet op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Het vergrijsd eiken wordt de laatste jaren steeds populairder. Om tot een grijs kleurende parket vloer te komen wordt er vaak gewerkt met een grijze olie of het zwaar roken van het eikenhout. Door het roken met speciale ammoniak wordt het looizuur in het eiken donkerder van kleur. Dit zorgt voor een grey wash matte look in de eiken toplaag. Dankzij deze behandeling en kleur ontstaat er een uniek eiken vloer met een modern grijs design. Bij houthandel Gadero kunt u kiezen uit grijs eiken hout vloeren van Nederlandse Bodem van Floer, of de Belgisch en Duits geproduceerde grijze parket vloeren van  Quick Step & Meister. Bent u van plan om uw grijze houten vloer te laten leggen door een specialist? Wij bieden u ook de mogelijkheid om de eiken vloer te laten leggen door onze parketteurs. Kijk hier voor de mogelijkheden op het gebied van de Gadero Legservice.

Grijze Eiken Houten Parket Vloeren

Dat grijs geoliede vloeren steeds populairder worden is een understatement. Mede dankzij de verschillende behandelingen die mogelijk zijn in combinatie met grijs geolied eiken kunt u de vloer helemaal naar wens uitzoeken. U kunt bijvoorbeeld kiezen door een grijs parket vloer die haar grijze kleur dankt aan grijze olie of het roken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een grijze vloer met een geborstelde, verouderde of fijn bezaagde houtstructuur. De grey wash duoplanken geven uw woning of kantoorpand een vintage look. Wilt u meer zien van deze behandelingen en mogelijkheden in eiken parket? Bekijk hier al onze eiken houten vloeren.