• Breedte

Eenvoudig te plaatsen groene wand

Het groene wand systeem van MobiLane onderscheidt zich voornamelijk door de eenvoud en de stevigheid. Zo zijn de cassettes van aluminium, wat ze veel steviger en duurzamer maakt dan een plastic variant. Deze groene wanden zijn eenvoudig te plaatsen en vragen daarna maar weinig onderhoud. Dit maakt ze ook ideaal voor op kantoor. Het is bewezen dat planten de productiviteit en algehele geluk op de werkvloer te verhogen. Daar past de LivePanel van Mobilane perfect bij. Deze groene verticale begroeiing is ook geschikt om in huis of in uw tuin te plaatsen. Ook hier heeft u baat bij de luchtzuiverende kwaliteit van planten. 

Groene wand

Duurzame verticale tuin

Het LivePanel groene wand systeem van Mobilane bestaat uit aluminium wandcassettes en steunbalken, die tevens dienst doen als bewatering voor de planten. U heeft bij dit systeem de keus uit verschillende opstelling, zodat u altijd een groene wand vindt die bij uw situatie past. Monteren is heel makkelijk en duurt ongeveer 2 uur. Hierbij plaatst u de balken aan de muur en schuift u de cassettes hier in. Deze vult u vervolgens met planten. Wij leveren die groene wanden met of zonder planten, net wat u wenst.

Verticale tuin

Dit systeem is uitgerust met een unieke bewatering, waarbij er een soort lint achter de cassettes langsloopt, wat u in de steunbalken plaatst. Deze balken vult u met water, wat het lint opneemt en vervolgens langzaam afgeeft aan de planten. Hierdoor hoeft u de planten maar elke week of 2 weken water te geven, afhankelijk van de waterbehoefte van de plant.

Deze verticale tuinen zijn een mooie groene aanvulling voor uw schutting of overkapping wand. Zorg er wel voor dat de wanden waar u deze panelen tegen plaatst het gewicht aan kunnen. Benieuwd hoe u deze groene wanden plaatst? In de onderstaande aflevering van GaderoTV ziet u hoe ontzettend eenvoudig dit Mobilane systeem te plaatsen is. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u