#141 Groene wandcassette met beplanting

Met de LivePanel PACK van Mobilane maakt u gemakkelijk en snel een groene wand. Deze groene wandcassettes kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Wanneer u binnen gebruikt maakt van de LivePanel PACK met beplanting creëert u een gezonde werk-, leer-, of leefomgeving. Bij buitentoepassing draagt u bij aan de biodiversiteit.

Groene Wandcassettes plaatsen

De LivePanel PACK is een compleet groen wandsysteem in één pakket! Het wordt namelijk geleverd met de steunbalken, schroeven en pluggen. In Gadero TV 141 worden de cassettes tegen een houten achterwand geplaatst met een frame, hiervoor zijn alleen de schroeven voldoende en hoeven geen pluggen worden gebruikt. Houd tussen de balken een afstand van 48,5 cm aan. Hierbij moeten alle balken goed waterpas worden gelegd, zodat later alle planten gelijkmatig water krijgen. Speciale bijgeleverde schuifdeeltjes zorgen ervoor dat de planten niet voorover kantelen.

Beplanting

In dit voorbeeld gebruiken we cassettes die al gevuld zijn met planten. Doordat de plantcassettes verwisselbaar zijn ontstaat een dynamisch beeld. De cassettes zijn ook los verkrijgbaar, zodat u zelf kunt bepalen welke planten u wilt gebruiken voor uw wand, let hierbij op een maximale potmaat van 9 cm.

Water geven

Water geven van de planten gaat via een bijbehorende trechter. Met deze trechter kan de goot worden gevuld met water, waarna het lint het water absorbeert en de planten 1 tot 2 weken kan voorzien van water (afhankelijk van de plantsoort).

Bestel nu onze groene wandcassette met beplanting voor een natuurlijke wand!

Abonneer ook op ons gratis Youtube kanaal en kijk elke week een nieuwe Gadero TV! 

Abonneer Nu op het Youtube kanaal

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op Facebook voor speciale acties, houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes!

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor doe-het-zelf klustips, de houtsoort van de maand, hout trends en meer.

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz.

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram