Grote betontegels

terrastegels leggen tipsZoekt u grote tegels om uw terras mee aan te leggen? Gadero heeft een veelzijdig assortiment aan grote terrastegels. Kies bijvoorbeeld voor goedkope betontegels in groot formaat. Deze grote tegels voor in de tuin zijn al jaren populair. Daarnaast worden deze betontegels nu gecoat, zodat ze beter tegen vuil en witte kalk kunnen. Grote betontegels geven uw tuin niet alleen een moderne uitstraling, het is ook nog eens een hele goedkope oplossing voor de ruimte in uw tuin. Met deze grote tuintegels legt u eenvoudig een luxe terras aan. Bent u op zoek naar kleinere tegels voor uw terras? Kijk dan naar onze 30 x 30 stoeptegels, 50 x 50 tuintegels, 60 x 60 cm terrastegels of rechthoekige tegels.

Naast tegels heeft u ook opsluitbanden nodig om uw terras mooi op te sluiten. Ook voor watergoten, voegzand, steenlijm & voegmortel kunt u bij ons terecht. Wij bieden alles om uw terras compleet te maken.

Na aanschaf van de grote terrastegels dient het terras nog aangelegd te worden. Wij adviseren om bij het plaatsen van de betontegels een steenkruiwagen, trilplaat, afrijbalk of lange waterpas, werkhandschoenen en een rubberen hamer te gebruiken.

Ontdek tevens onze luxe siertegels en de 30x30 cm goedkope stoeptegels. U heeft iets meer te besteden? Bekijk dan de trend van chique keramische terrastegels of MBI GeoProArte luxe betontegels. Heeft u keuze stress? Bekijk dan onze meest verkochte betonnen tuintegels.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode