Geostretto Plus terrastegel Roma GeoStretto Plus Roma terrastegel 80 x 80 x 4 cmDeze grijze terrastegels van A -merk MBI is perfect als u droomt van een prachtig, luxe terras. De Roma uit de Geostretto Plus lijn van MBI is voorzien van een factor 30 beschermlaag voor een onderhoudsarm terras met tegels. Deze tegels zijn 4 cm dik en zijn daarom gemakkelijk te leggen. Protection Plus Zoals eerder vermeld hebben de Geostretto terrastegels een factor 30 beschermlaag. Deze Protection Plus beschermlaag geeft de betontegels vuilafstotende en onderhoudsarme eigenschappen, omdat mos en algen zich nauwelijks hechten aan de tegels. Daarnaast geeft de Protection Plus behandeling de tegels een kleurvaste en kleurverdiepende laag. Een aantal voordelen van de beschermende factor 30 laag: Een licht glimmend effect voor een luxe uitstraling Amper vuilopname en zelfs licht vuilafstotend Eenvoudig schoon te maken; Zelfs hardnekkige vlekken door wijn, bloemsappen, barbecuesauzen enz. Zeer hoog voetcomfort en daardoor voor zowel binnen als buiten te gebruiken Weerbestendig; Zonlicht, hitte, vorst en strooizout krijgen nauwelijks grip. Beschermlaag Factor 30
Tijdelijk niet leverbaar per m2
€ 52,95

terrastegels leggen tipsZoekt u grote tegels om uw terras mee aan te leggen? Gadero heeft een veelzijdig assortiment aan grote terrastegels. Kies bijvoorbeeld voor goedkope betontegels in groot formaat. Deze grote tegels voor in de tuin zijn al jaren populair. Daarnaast worden deze betontegels nu gecoat, zodat ze beter tegen vuil en witte kalk kunnen. Grote betontegels geven uw tuin niet alleen een moderne uitstraling, het is ook nog een hele goedkope oplossing. Met deze grote tuintegels legt u eenvoudig een luxe terras aan. Bent u op zoek naar kleinere tegels voor uw terras? Kijk dan naar onze 30 x 30, 50 x 50, 60 x 60 cm tegels of rechthoekige tegels.

Naast tegels heeft u ook opsluitbanden nodig om uw terras mooi op te sluiten. Ook voor watergoten, voegzand, steenlijm & voegmortel kunt u bij ons terecht. Wij bieden alles om uw terras compleet te maken.

Na aanschaf van de grote terrastegels dient het terras nog aangelegd te worden. Wij adviseren om bij het plaatsen van de betontegels een steenkruiwagen, trilplaat, afrijbalk of lange waterpas, werkhandschoenen en een rubberen hamer te gebruiken.

Ontdek tevens onze luxe siertegels en de 30x30 cm goedkope stoeptegels. U heeft iets meer budget? Bekijk dan de trend van chique keramische terrastegels.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode