Grote kunstkerstboom Amsterdam

Zoekt u een gangbaar model grote kunstkerstboom? Eentje met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Een kunstkerstboom die vol is, natuurlijk oogt maar ook goed geprijsd is? Ga dan voor de kunstkerstboom Amsterdam, deze grote boom is verkrijgbaar in 3, 3.6, 4 en 5 meter hoogte. De kerstboom Amsterdam is gemaakt van zowel PE en PVC materiaal. PVC is voordelig en zorgt voor een volle boom, PE zijn de takken die gegoten zijn en geven een natuurlijke look. Lees ons blog 'Wat is het verschil tussen PE en PVC" voor meer informatie om de juiste keuze te maken. Standaard wordt de kunstkerstboom Amsterdam geleverd met gemonteerde LED verlichting en smart adapter. 

Voorraden verwacht in oktober 2021, vanaf dan geldt; Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag GRATIS thuisbezorgd. Bestel direct want OP=OP.

Met de kunstkerstboom Amsterdam koopt u ons populairste model kunstkerstboom. Toch niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan bij de meest natuurgetrouwe kunstkerstboom Wassenaar, een besneeuwde kerstboom Winterberg, het goedkoopste model kunstkerstboom Utrecht of een volle kunstkerstboom Den Haag. Al deze kunstkerstbomen hebben met elkaar gemeen dat ze bestaan uit een stam en grote metalen voet. Zoekt u een kunstkerstboom die doorloopt tot aan de grond? Ga dan voor een mega grote kunstkerstboom

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode