Filters:

Grote kunstkerstboom Den Haag

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

U zoekt een volle kunstkerstboom met ingebouwde verlichting? Een kunstkerstboom voor uw kantoorpand, winkelcentrum of entree van uw hotel. Ga dan voor de kunstkerstboom Den Haag, deze grote boom is verkrijgbaar in 3 meter hoogte. De kerstboom Den Haag is gemaakt van zowel PE en PVC materiaal. PVC is voordelig en zorgt voor een volle boom, PE zijn de takken die gegoten zijn en geven een natuurlijke look. Lees ons blog 'Wat is het verschil tussen PE en PVC" voor meer informatie om de juiste keuze te maken. De LED verlichting is al voor u gemonteerd in de kerstboom, u hoeft alleen de stekkers te koppelen en desgewenst de smart adapter te installeren. 

Voorraden verwacht in oktober 2021, vanaf dan geldt; Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag GRATIS thuisbezorgd. Bestel direct want OP=OP.

Met de kunstkerstboom Den Haag koopt u een prachtige volle kunstkerstboom. Toch niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan bij het populairste model Amsterdam, de meest natuurgetrouwe kunstkerstboom Wassenaar, een besneeuwde kerstboom Winterberg of het goedkoopste model kunstkerstboom Utrecht. Al deze kunstkerstbomen hebben met elkaar gemeen dat ze bestaan uit een stam en grote metalen voet. Zoekt u een kunstkerstboom die doorloopt tot aan de grond? Ga dan voor een mega grote kunstkerstboom

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode