Mega grote Kunstkerstboom Innsbruck PE/PVC hoogte 6, 7, 8 meter met verlichting

Productnummer: RC69021HP Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten

Momenteel niet leverbaar Leverbaar vanaf medio november 2022

Vanaf € 5.732,40 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Mega grote Kunstkerstboom Innsbruck PE/PVC hoogte 6, 7, 8 meter met verlichting Prijs/- Aantal stuks Voorraad / Bundels
Hoogte 600 cm
€ 5.732,40 Per stuk
Hoogte 700 cm
€ 7.140,00 Per stuk
Hoogte 800 cm
€ 8.859,20 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Mega grote Kunstkerstboom Innsbruck PE/PVC hoogte 6, 7, 8 meter met verlichting

  • Mooie volle kerstboom
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Met energiezuinige LED-verlichting
  • In verschillende hoogtes te krijgen
  • Moet extra verzwaard of vastgezet worden

  Mega grote Kunstkerstboom Innsbruck PE/PVC hoogte 6, 7, 8 meter met verlichting

  Leverbaar vanaf november 2021

  Zoekt u een grote kunstkerstboom om in het feestseizoen meer sfeer in uw winkelcentrum, school of kerk te brengen? Kies dan voor de mega grote PE/PVC kunstkerstboom. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze kunstkerstbomen verkrijgbaar in grote hoogtes, van 4 tot 8 meter. Door de combinatie van de twee kunststoffen PE en PVC heeft deze kunstkerstboom het uiterlijk van een ‘echte’ kerstboom. Deze opvallende kerstboom kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

  Mooie neppe kerstboom

  Een veelgehoorde klacht bij andere kunstkerstbomen is dat ze er niet echt uitzien. De Giant Tree PE/PVC heeft echter een hele andere uitstraling dan veel andere neppe kerstbomen. Dit komt voornamelijk door de toevoeging van PE. Deze kunststof zorgt voor een hele realistische kunstkerstboom, maar is ook vrij prijzig door het ingewikkelde productieproces. Daarom zijn de naalden aan de buitenkant van de kerstboom gemaakt van PE, wat ervoor zorgt dat de boom er heel natuurgetrouw uitziet. De binnenkant van de boom bestaat uit PVC naalden, wat de boom een volle uitstraling geeft. Zo heeft u een hele echte kunstkerstboom, voor een voordelige prijs.

  Dichte kunstkerstboom

  De Giant Tree lijkt voornamelijk zo vol door de enorme hoeveelheid takken. Bij kunstkerstbomen wordt dit als tips aangeduid en hoe meer tips, hoe dichter de kerstboom is. Deze kunstkerstbomen hebben tussen de 10.886 en de 42.944 tips. Dit betekent dat de Giant Trees dus heel veel takken hebben, wat ervoor zorgt dat de kunstkerstboom nog meer op een echte kerstboom lijkt. De combinatie van PE/PVC en de hoeveelheid takken maakt deze boom zo realistisch. Dit materiaal is ook nog eens heel duurzaam, zodat u jaren plezier heeft van deze kunstkerstboom.

  Afmetingen en specificaties:

  Grote kerstboom eenvoudig plaatsen

  Een grote kunstkerstboom moeilijk om op te zetten? Dat is niet het geval met de Giant Tree kerstbomen. Deze bomen zijn uitgerust met stalen ringen, zodat u hem makkelijk op kan zetten en af kan breken. U kunt er zelf voor kiezen om bepaalde stalen ringen weg te laten, als u toch wil dat de boom kleiner is. Ook het speciale hook-on systeem van de takken zorgt ervoor dat de boom eenvoudig en snel kan worden opgebouwd. Hierbij ‘haakt’ u de takken als het ware in metalen ringen. Dit systeem heeft als voordeel dat u de takken zo kunt rangschikken dat u altijd een volle boom heeft.

  Kunstkerstboom laten opzetten

  U heeft geen tijd om een kunstkerstboom op te zetten, maar wil wel graag genieten van kerstsfeer. Of u heeft een evenement en laat het opzetten van een kunstkerstboom graag aan iemand anders over. Bestel bij Gadero eenvoudig de montage van uw kunstkerstboom mee. Selecteer de extra optie en stuur foto's van de plek waar de kerstboom moet komen naar montage@gadero.nl. Voor vrijblijvende informatie en maatwerk neem contact met ons op.

  Complete kerstboom

  Deze Giant Tree krijgt u inclusief verlichting geleverd, zodat u de boom gelijk na levering kunt inrichten. Deze LED verlichting is zeer duurzaam, omdat het weinig stroom verbruikt en de lampjes niet snel kapot gaan. Bij elke hoogte krijgt u het gepaste aantal kerstlampjes meegeleverd, zodat uw kunstkerstboom altijd een sfeervol verlicht is. Daarnaast hebben wij bij Gadero versierpakketten in het assortiment. Bestel deze gelijk mee, zodat u direct na levering uw kunstkerstboom versiert en klaar bent voor het seizoen.

  Kerstboom bezorgen

  Deze winter hoeft u niet naar buiten om uw kerstboom op te halen. Dus geen rijen, geen drukte en geen frustratie. Houd het makkelijk en laat uw kerstboom gewoon thuis bezorgen. Bij Gadero koopt u uw echte of kunst kerstbomen in grote maten online en krijgt u ze thuisbezorgd volgens gunstige thuiswinkelvoorwaarden.

  Voordelen

  • Loopt door tot de grond
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Staalconstructie
  • Realistisch door combinatie PE/PVC
  • Eenvoudig op te zetten
  • Instructies meegeleverd
  • Makkelijk op te bergen

  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Mega grote kunstkerstboom Innsbruck met verlichting Mega grote Kunstkerstboom Innsbruck PE/PVC hoogte 6, 7, 8 meter met verlichting Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten
  Vanaf € 5.732,40 Per stuk incl. BTW