Mega grote Kunstkerstboom Lillehammer PE/PVC hoogte 6, 7, 8 meter zonder verlichting

Productnummer: RC69020HP Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten

Momenteel niet leverbaar Leverbaar vanaf medio november 2022

Vanaf € 9.280,00 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Mega grote Kunstkerstboom Lillehammer PE/PVC hoogte 6, 7, 8 meter zonder verlichting Prijs/- Aantal stuks Voorraad / Bundels
Hoogte 600 cm
€ 9.280,00 Per stuk
€ 14.784,00 Per stuk
Hoogte 800 cm
€ 17.984,00 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Mega grote Kunstkerstboom Lillehammer PE/PVC hoogte 6, 7, 8 meter zonder verlichting

  • Eenvoudig op te zetten
  • Zeer volle bomen
  • Voor binnen en buiten
  • Loopt door tot de bodem
  • Moet extra verzwaard of vastgezet worden
  • Geen verlichting

  Mega grote Kunstkerstboom Lillehammer PE/PVC hoogte 6, 7, 8 meter zonder verlichting

  Leverbaar vanaf november 2021

  Met een Mega grote kunstkerstboom PE/PVC maakt u dit feestseizoen pas echt indruk. De enorme bomen zijn bij Gadero te koop in de hoogtes van 400 cm tot 8 meter. Door de mix van PE/PVC lijken deze grote kunstkerstbomen ook nog levensecht. Ze zijn zowel buiten als binnen te plaatsen en ideaal als u op zoek bent naar een echt opvallende boom. Zo worden deze kunstkerstbomen Lillehammer veel opgezet in winkelcentra, kantoorgebouwen, kerken of op dorpspleinen.

  Een realistische kunstkerstboom

  Een neppe kerstboom die er heel echt uitziet, dat is de Giant Tree PE/PVC. De combinatie van PE en PVC zorgt ervoor dat de kunstkerstboom de uitstraling van een echte kerstboom heeft, zonder dat u de hoofdprijs betaalt. Bomen van PE zijn namelijk een stuk duurder, dit komt door het ingewikkelde productieproces. Bij deze boom zijn de naalden aan de buitenkant van de boom van PE gemaakt, voor een realistische uitstraling. De binnenkant van de boom is van PVC naalden voorzien, wat de boom een volle uitstraling geeft. Zo heeft u het beste van beide, voor een aantrekkelijke prijs.

  Een volle boom

  Deze kunstkerstbomen Lillehammer hebben tussen de 10.886 en de 42.944 tips. Het aantal tips staat voor de hoeveelheid takken die een kunstkerstboom heeft. Hoe hoger dit getal, hoe dichter de boom. Deze Giant Tree bomen hebben heel veel takken, wat ervoor zorgt dat de boom erg realistisch lijkt. Zeker de combinatie van het PE/PVC materiaal en de hoeveelheid takken maakt dat de boom levensecht lijkt. Daarnaast is het materiaal erg duurzaam, waardoor de boom lang mooi blijft. Van deze kunstkerstboom heeft u nog jaren plezier.

  Afmetingen en specificaties:

  Eenvoudig op te zetten kunstkerstboom

  De kunstkerstbomen zijn uitgerust met stalen ringen om ervoor te zorgen dat deze grote bomen nog steeds makkelijk op te zetten zijn. Deze stalen constructie zorgt ervoor dat de boom in hoogte verstelbaar is, zo is het mogelijk om hem kleiner te maken als dit nodig blijkt. Ook het hook-on systeem van de takken zorgt ervoor dat de u de Giant Tree kunstkerstboom snel heeft opgebouwd. Hierbij zijn de takken als het ware in de metalen ringen ‘gehaakt’. Het voordeel van dit systeem is dat u de takken zo kunt herschikken dat u altijd een volle boom heeft.

  Ook krijgt u een duidelijke handleiding, waarin het opzetten van de boom duidelijk en overzichtelijk wordt uitgelegd. Het is wel van belang dat dat u de basis van de kunstkerstboom verzwaard, zodat de boom stevig blijft staan. Ook raden wij aan om de boom vast te zetten met extra kabels. Als het seizoen voorbij is ruimt u de kunstkerstboom weer op in de stevige opbergdoos, om hem volgend jaar weer tevoorschijn te halen.

  Kunstkerstboom laten opzetten

  U heeft geen tijd om een kunstkerstboom op te zetten, maar wil wel graag genieten van kerstsfeer. Of u heeft een evenement en laat het opzetten van een kunstkerstboom graag aan iemand anders over. Bestel bij Gadero eenvoudig de montage van uw kunstkerstboom mee. Selecteer de extra optie en stuur foto's van de plek waar de kerstboom moet komen naar montage@gadero.nl. Voor vrijblijvende informatie en maatwerk neem contact met ons op.

  Koop uw kerstboom online

  Een kerstboom uitzoeken kan nu gewoon vanaf de bank. Niets drukke winkels of lang wachten tot u geholpen wordt. Gadero verkoopt online kerstbomen en kunstkerstbomen in alle maten. Zo heeft u een grote of kleine kerstboom eenvoudig en snel thuisbezorgd, onder gunstige thuiswinkelvoorwaarden. 

  Voordelen kunstkerstboom

  • Loopt door tot de grond
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Staalconstructie
  • Realistisch door combinatie PE/PVC
  • Eenvoudig op te zetten
  • Instructies meegeleverd
  • Makkelijk op te bergen

  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Grote kunstkerstboom Lillehammer Mega grote Kunstkerstboom Lillehammer PE/PVC hoogte 6, 7, 8 meter zonder verlichting Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten
  Vanaf € 9.280,00 Per stuk incl. BTW