Mega grote Kunstkerstboom Oslo hoogte 5,8 tot 8,5 meter zonder verlichting

Productnummer: RC69018HP Extra groot formaat   |   Stevige constructie   |   Geschikt voor pleinen en bedrijfsruimtes

Momenteel niet leverbaar Leverbaar vanaf medio november 2022

Vanaf € 4.800,00 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 102,00 p.m. *
Delen via WhatsApp
Mega grote Kunstkerstboom Oslo hoogte 5,8 tot 8,5 meter zonder verlichting Prijs/- Aantal stuks Voorraad / Bundels
€ 4.800,00 Per stuk
€ 6.592,00 Per stuk
€ 10.944,00 Per stuk
€ 13.504,00 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Mega grote Kunstkerstboom Oslo hoogte 5,8 tot 8,5 meter zonder verlichting

  • Eenvoudig op te zetten
  • Zeer volle bomen
  • Voor binnen en buiten
  • Loopt door tot de bodem
  • Moet extra verzwaard of vastgezet worden
  • Geen verlichting

  Mega grote Kunstkerstboom Oslo hoogte 5,8 tot 8,5 meter zonder verlichting

  Leverbaar vanaf november 2021

  Met deze mega grote kunstkerstboom Oslo maakt u een echt statement deze winter. De enorme kerstboom staat goed in een school of kerk. Daarnaast kunt u hem ook op een plein of gewoon in uw eigen achtertuin opzetten. Deze kunstkerstboom wordt geleverd in een hoogte van 440 tot en met 1000 cm. Daarnaast hebben de bomen een diameter van 188 tot en met 410 cm. De kunstkerstboom is op te bouwen door middel van stalen ringen. Dit zorgt ook meteen voor een groot pluspunt; de boom kan flexibel worden opgezet.

  Afmetingen en specificaties:

  Kunstkerstboom eenvoudig op te zetten

  Het opzetten van deze kunstkerstboom is vrij eenvoudig te noemen, de boom wordt geleverd met duidelijke instructies hierdoor is de boom snel op te zetten. Na het opzetten is het aan te raden om het frame te verstevigen door gewicht erop te leggen of zet de grote kerstboom extra vast met kabels. Deze kunstkerstboom wordt geleverd zonder verlichting. Na het opzetten heeft u een volle kerstboom die u alleen nog maar hoeft te versieren. Wanneer de kerst voorbij is ruimt u de boom gemakkelijk weer op tot volgend jaar.

  Exclusief verlichting en versieringen

  Kunstkerstboom laten opzetten

  U heeft geen tijd om een kunstkerstboom op te zetten, maar wil wel graag genieten van kerstsfeer. Of u heeft een evenement en laat het opzetten van een kunstkerstboom graag aan iemand anders over. Bestel bij Gadero eenvoudig de montage van uw kunstkerstboom mee. Selecteer de extra optie en stuur foto's van de plek waar de kerstboom moet komen naar montage@gadero.nl. Voor vrijblijvende informatie en maatwerk neem contact met ons op.

  Stevige kerstboom voor buiten

  Bomen in kleinere maten zijn voorzien van een stam, deze grote maten kunstkerstbomen hebben geen stam, maar een ring. Dit zorgt voor een stabiele constructie. Daarnaast geeft dit u ook de nodige flexibiliteit, zo heeft u de mogelijkheid om bij verschillende bomen de onderste ring weg te laten, zodat de boom minder hoog is. Handig als u de boom uiteindelijk toch ergens anders neer wil zetten dan u oorspronkelijk bedacht had.

  Volle kerstboom

  De kerstboom is van PVC gemaakt, dit materiaal is niet alleen stevig het ziet er ook goed uit. Door dit hoogwaardige materiaal ziet deze neppe kerstboom er bijna echt uit. De kunstboom bevat tussen de 2200 en 26000 tips, dit zijn de takjes van de boom. Het aantal tips geeft de dichtheid van de boom aan. Door de grote hoeveelheid takken lijkt deze kunststof boom net echt en haalt u een volle kerstboom in huis. Deze kerst maakt u echt indruk met deze Giant Tree kunstkerstboom.

  Kerstboom online kopen

  Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een kerstboom te kopen. U hoeft er niet voor naar de winkel, waar het heel druk is met alle winkelende mensen voor het aankomende feestseizoen. Nee, een kerstboom bestelt u gewoon online. Bij Gadero vindt u echte of kunst kerstbomen in grote maten online. Deze worden vervolgens thuisbezorgd volgens gunstige thuiswinkelvoorwaarden.

  Voordelen 

  • Loopt door tot de grond
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Staalconstructie
  • PVC materiaal
  • Eenvoudig op te zetten
  • Instructies meegeleverd
  • Makkelijk op te bergen

  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  grote kunstkerstboom Oslo Mega grote Kunstkerstboom Oslo hoogte 5,8 tot 8,5 meter zonder verlichting Extra groot formaat   |   Stevige constructie   |   Geschikt voor pleinen en bedrijfsruimtes
  Vanaf € 4.800,00 Per stuk incl. BTW