Filters:

Grote kunstkerstboom Utrecht

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Zoekt u een volle grote kunstkerstboom die in verhouding niet teveel geld kost? Ga dan voor de kunstkerstboom Utrecht, deze grote boom is verkrijgbaar in 3, 3.6 en 4 meter hoogte. De kerstboom Utrecht is gemaakt van PVC, dit is voordelig en zorgt voor een volle boom. Lees ons blog 'Wat is het verschil tussen PE en PVC" voor meer informatie om de juiste keuze te maken. De kunstkerstboom Utrecht is een model wat breed aan de onderzijde is en waarbij de verlichting al voor u gemonteerd is. 

Voorraden verwacht in oktober 2021, vanaf dan geldt; Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag GRATIS thuisbezorgd. Bestel direct want OP=OP.

Met de kunstkerstboom Utrecht heeft u een voordelige keuze gemaakt. Toch niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan bij de meest natuurgetrouwe kunstkerstboom Wassenaar, een besneeuwde kerstboom Winterberg, het populairste model Amsterdam of een volle kunstkerstboom Den Haag. Al deze kunstkerstbomen hebben met elkaar gemeen dat ze bestaan uit een stam en grote metalen voet. Zoekt u een kunstkerstboom die doorloopt tot aan de grond? Ga dan voor een mega grote kunstkerstboom

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode