Filters:

  • Hoogte
  • Diameter

Grote kunstkerstboom Wassenaar

U zoekt een kunstkerstboom die niet van echt te onderscheiden is, een kunstkerstboom die prachtig staat bij een kasteel, een kerk of bij uw hotel. Ga dan voor de kunstkerstboom Wassenaar, deze grote boom is verkrijgbaar in 3, 3.6 en 4.5 meter hoogte. De kerstboom Wassenaar is gemaakt van zowel PE en PVC materiaal. PVC is voordelig en zorgt voor een volle boom, PE zijn de takken die gegoten zijn en geven een natuurlijke look. Om de boom nog mooier te maken zijn de takken gespoten in verschillende kleuren groen. Zo lijkt deze kunstkerstboom net echt. Lees ons blog 'Wat is het verschil tussen PE en PVC" voor meer informatie om de juiste keuze te maken. 

Voorraden verwacht in oktober 2021, vanaf dan geldt; Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag GRATIS thuisbezorgd. Bestel direct want OP=OP.

Met de kunstkerstboom Wassenaar koopt u het neusje van de zalm als we het over kunstkerstbomen hebben. Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan bij onze besneeuwde kerstboom Winterberg, het goedkoopste model kunstkerstboom Utrecht, het meest populaire model Amsterdam of een volle kunstkerstboom Den Haag. Al deze kunstkerstbomen hebben met elkaar gemeen dat ze bestaan uit een stam en grote metalen voet. Zoekt u een kunstkerstboom die doorloopt tot aan de grond? Ga dan voor een mega grote kunstkerstboom

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode