Filters:

  • Hoogte

Grote kunstkerstboom Winterberg

Zoekt u een grote kunstkerstboom met sneeuw? Een kunstkerstboom die vol is, natuurlijk oogt en direct een winterse sfeer geeft? Ga dan voor de kunstkerstboom Winterberg, deze besneeuwde kunstkerstboom is verkrijgbaar in 3 en 4 meter hoogte. De kerstboom Winterberg is gemaakt van zowel PE en PVC materiaal, de takken zijn bespoten met blijvende sneeuw. PVC is voordelig en zorgt voor een volle boom, PE zijn de takken die gegoten zijn en geven een natuurlijke look. Lees ons blog 'Wat is het verschil tussen PE en PVC" voor meer informatie om de juiste keuze te maken. De verlichting in de kerstboom is al in de takken bevestigt, u hoeft alleen maar de stekkers aan te sluiten en de smart adapter te installeren. 

Voorraden verwacht in oktober 2021, vanaf dan geldt; Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag GRATIS thuisbezorgd. Bestel direct want OP=OP.

Met de kunstkerstboom Winterberg koopt u een prachtige kunstkerstboom met een winterse uitstraling, een kerstboom die eigenlijk geen versiering meer nodig heeft. Toch niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan bij de meest natuurgetrouwe kunstkerstboom Wassenaar, ons meest populaire model Amsterdam, het goedkoopste model kunstkerstboom Utrecht of een volle kunstkerstboom Den Haag. Al deze kunstkerstbomen hebben met elkaar gemeen dat ze bestaan uit een stam en grote metalen voet. Zoekt u een kunstkerstboom die doorloopt tot aan de grond? Ga dan voor een mega grote kunstkerstboom

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode